Apple Servisinden İade Raporu Almak

n i s a

Megapat
Merhaba arkadaşlar,
5 ay önce Apple Watch satın almıştım, Hepsiburada üzerinden ön sipariş ile. Saatin hoparlöründen az ve bozuk ses geldiğini fark ettim. Araştırdığımda 10. serilerde kronik bir problem olduğunu öğrendim. Şimdi ben bu saati gönderip iade almak istiyorum. Apple Destek ile görüştüğümde servisin iade raporu vermeyeceği bilgisi verildi. Servis rapor vermeyecekse kim verecek, anlamadım. Hepsiburada'da işi yokuşa sürer gibime geldi. Sizce ne yapmalıyım? Gürgençler servisine götürsem iade raporu alabilir miyim, yoksa Hepsiburada'ya mı yollamam gerekir?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
5 ay önce Apple Watch satın almıştım, Hepsiburada üzerinden ön sipariş ile. Saatin hoparlöründen az ve bozuk ses geldiğini fark ettim. Araştırdığımda 10. serilerde kronik bir problem olduğunu öğrendim. Şimdi ben bu saati gönderip iade almak istiyorum. Apple destek ile görüştüğümde servisin iade raporu vermeyeceği bilgisi verildi. Servis rapor vermeyecekse kim verecek, anlamadım. Hepsiburada'da işi yokuşa sürer gibime geldi. Sizce ne yapmalıyım? Gürgençler servisine götürsem iade raporu alabilir miyim, yoksa Hepsiburada'ya mı yollamam gerekir?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ürününüzde özel bir problem yoksa bir işlem yapılmayabilir. Bunun dışında Hepsiburada'ya gönderip şansınızı deneyebilirsiniz ama onlar da Apple teknik servise gönderiyor diye biliyorum. Bu arada eğer özel sorun varsa 6 ay içerisinde birebir yenisi ile değişim hakkınız var. Ondan sonra Apple genel merkezinden değişim ürünü gönderiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı