İnceleme Apple USB-C DAC

Bu kökleme işlerini sevmiyorum yapmak için birçok kez düşündüm bazı ROM'ları kullanmak için ama bir yerden sonra güvenlik açısından sıkıntı oluyor diye düşünüyorum özellikle bankacılık uygulamalarında.

Aslında uzun süredir Custom ROM kullanıyorum, güvenlik sıkıntısı olduğunu görmedim.

Aslında uzun süredir Custom ROM kullanıyorum, güvenlik sıkıntısı olduğunu görmedim.

Hocam bu USB Audio Player Pro uygulaması müzik çalarken ya da kapalıyken mikrofondan gelen sesi kulaklığıma veriyor bunu nasıl kapatabilirim?

Hocam bu USB Audio Player Pro uygulaması müzik çalarken ya da kapalıyken mikrofondan gelen sesi kulaklığıma veriyor bunu nasıl kapatabilirim?
Onu bende anlamadım USB Audio Player Pro kullandığım zamanlar. Bir ayarlara göz atın bakalım, belki kapatma seçeneği vardır çünkü hatırlıyorum.

Onu bende anlamadım USB Audio Player Pro kullandığım zamanlar. Bir ayarlara göz atın bakalım, belki kapatma seçeneği vardır çünkü hatırlıyorum.

Neden bıraktınız ve şu anda ne kullanıyoruzsunuz? Sorunun çözümünü bulmuş bulunuyorum ses düzeyi ayar kısmında donanım vol. Adlı bir yer var unit 2 left ve right olan yerler bize ses çıkışının ses yüksekliğini ayarlanıyor unit 5 unit 7 olan kısmında ise mikrofonumuzdan aldığı sesi kulaklığımıza veriyor bu ikisini en alta çektiğinizde sorun çözülmüş olacaktır.

Dosya Ekleri

• 61D0967F-ACB7-42B6-9FE8-6D8884C3738C.jpeg
    327,4 KB · Görüntüleme: 62
Aynen böyle bir şeydi.

Şu an DAC'i kullanmıyorum hobiden biraz uzak kaldığımdan ötürü, ama HD 58X gibi bir kulaklık alınca kullanacağım. USB Audio Player Pro kullanmıyorum çünkü telefon köklü. ALSA işimi görüyor.

MediaTek işlemcili Xiaomi telefonlarda kök atmadan bu sorunu çözümünü buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sonlarda USB yerini de 160 yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…