Apple vs Lise

Dediğin Kadiköy Anadolu Lisesi o meşhur KAL ise çalınma olmaz merak etme,bu sene oradan mezun oldum sınıfımda birçok kişide böyle pahalı telefonlar vardı bir kişide bile ne çalındığını duydum ne de gördüm.

O kadar zenginse zaten çalınmasını kafaya takmaması lazım. Burda açılan başlıkların çoğu gerçeği yansıtmıyor. Bazıları burda Ego tatmini yapıyor.

bartu cansu arkadaşımızın iPhone kategorisindeki iPhone 6 ile açtığı kaçıncı konu sayamadım.
Okuldayken edge ile bağlantım açık, konum servisini de açıyorum, iPhone'umu bul da açık. Herhangi bir şekilde çalınma olayı olmasın diye kendimce önlem aldım.

Cebinde sakla, kimse ayfon altının olduğunu görmesin. Ne olur ne olmaz, hani çalınmaz da alan var ömrü boyunca ayfonlara bakıp özenen var. Yazık günahtır. Ayrıca şu okul hayatım boyunca öğrendiğim tek şey paran olduğunu çaktırmayacaksın, kafanı dinlemek istiyorsan özellikle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı