Apple Watch 3 vs 6

Ahmet davut

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
124
Selam, Apple Watch almayı düşünüyorum 3 ile 6 ya bakıyordum SE ile 3 arasında pek fark yokmuş gibime geldi 3 ile 6'nın farkları nedir söyleyebilir misiniz hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende se almayı planlıyordum son anda karar değiştirip yeni 6 satın aldım se ile arasında neredeyse hiç fark yok ama kanda oksijeni ölçme gibi ekstra özellikleri var benim 6 yı seçmemde en büyük etkenlerden biri aod olmasıydı . aod'e gerek yok kandaki oksijeni falan bakmam derseniz 3 yerine se almanızı öneririm . Ama 6 almak isterseniz biraz hızlı olmanızda fayda var 7 çıkacağı için 6. seri tıpkı 4 ve 5. seriler gibi piyasadan kalkacak .
 
Bende SE almayı planlıyordum son anda karar değiştirip yeni 6 satın aldım SE ile arasında neredeyse hiç fark yok ama kanda oksijeni ölçme gibi ekstra özellikleri var benim 6'yı seçmemde en büyük etkenlerden biri aod olmasıydı. Aod'e gerek yok kandaki oksijeni falan bakmam derseniz 3 yerine SE almanızı öneririm. Ama 6 almak isterseniz biraz hızlı olmanızda fayda var 7 çıkacağı için 6. seri tıpkı 4 ve 5. seriler gibi piyasadan kalkacak.

Ne zaman kalkar Ekim'in sonuna kadar kalırmı bütçe ayarlamalıyımda.
 
Eğer bütçe varsa SE almanızı tavsiye ederim. Daha modern ve ileriye dönük bir cihaz şu anda.
 
Ve biraz bakayım dedim 6 ile SE arasında uçurum bir fiyat fark yokmuş gibime geldi
@Ahmet davut hem teknolojik açıdan hem de tasarımsal açıdan birçok yeniliği var.


Buradan karşılaştırmasına bakabilirsiniz. Arada farklar var, SE alınabilir bir model şu anda bana göre.
Aralarındaki uçurum fark sanırsam nesli olabilir mi bakınca pek farkı yok gibi
 
Aralarındaki uçurum fark sanırsam nesli olabilir mi bakınca pek farkı yok gibi.
Nesil, teknoloji ve tasarım farkı. SE modeli daha gelişmiş ve tasarımsal açıdan düzenlenmiş bir model. İleriye dönüklüğü de daha fazla.
 
Nesil, teknoloji ve tasarım farkı. SE modeli daha gelişmiş ve tasarımsal açıdan düzenlenmiş bir model. İleriye dönüklüğü de daha fazla.

Bir de dostum rahatsız ettim ama bunların içimden adaptör çıkmıyormuş kendi adaptörümüzle şarj etsek şarj süresi değişirmi 5 Watt'lık sanırsam ya da daha iyi bir adaptör var mı link atabilir misin?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı