Apple Watch 7 vs SE

luxruffy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 telefonumla kullanmış olduğum Huawei watch GT2 akıllı saatimi tam verim alamamam sebebiyle değiştireceğim. Hali hazırda seçenekler arasında Watch 7 ve SE arasında gidip geliyorum. Kandaki oksijen değeri vs ölçmemesi benim için sorun değil sadece Watch 7'de koruyucu ekran varken SE modelinde koruyucu ekran yok diyorlar. Herhangi basit bir darbede kırılması söz konusu olur mu? aradaki 2-2.5 bin TL fark için 7'ye para verilir mi? Sizin düşünceleriniz nelerdir? Yardımlarınız için teşekkürler.

Apple watch alırken aod özelliği olmamasından dolayı se almaktan vazgeçtim . Aod özellikli olan apple watch aldım . Sırf bu özellik için bile series 7 almanın değeceğini düşünüyorum . Hoş gözüküyor .

Verilir. Aynı zaman da S7 de U1 çipi, kandaki oksijen, daha uzun batarya ömrü ve 20W hızlı şarj var.
Apple watch alırken aod özelliği olmamasından dolayı se almaktan vazgeçtim . Aod özellikli olan apple watch aldım . Sırf bu özellik için bile series 7 almanın değeceğini düşünüyorum . Hoş gözüküyor .
Yorumlar için teşekkürler. Günlük işler için SE yeterli olmaz mı aradaki fiyat farkı beni zorlayacak çünkü. İlerleyen zamanda 7 almadım diye üzülür müyüm?

Yorumlar için teşekkürler. Günlük işler için SE yeterli olmaz mı aradaki fiyat farkı beni zorlayacak çünkü. İlerleyen zamanda 7 almadım diye üzülür müyüm?
Se yeterli olur tabiki de . Ben aod özelliğinden dolayı 7 yi tavsiye ettim .
Bana kalırsa 7 nin artı özelliği ekranı biraz büyük ve aod özelliği olması . Hızlı şarj olayı pek önemli değil. Zaten saatin şarj olması uzun sürmüyor . Kandaki oksijen oranını ölçmede pek gerekli bir özellik değil .

Se yeterli olur tabiki de . Ben aod özelliğinden dolayı 7 yi tavsiye ettim .
Bana kalırsa 7 nin artı özelliği ekranı biraz büyük ve aod özelliği olması . Hızlı şarj olayı pek önemli değil. Zaten saatin şarj olması uzun sürmüyor . Kandaki oksijen oranını ölçmede pek gerekli bir özellik değil .
SE'nin ekran cam dayanıklığı 7'ye göre kötüymüş. Darbelere karşı sıkıntı yaratır mı acaba. Elimizde kalmasın bide :)

SE'nin ekran cam dayanıklığı 7'ye göre kötüymüş. Darbelere karşı sıkıntı yaratır mı acaba. Elimizde kalmasın bide :)
Apple watch o kadar kırılgan bir saat değil . Eğer hala karar veremediyseniz sarı siteden temiz watch 5 yada 6 da uygun fiyatlara bulabilirsiniz , ikisi de özellik bakımından se den üstün . Bu seriler artık üretilmediği için sıfırını bulsanız dahi pahalıdır .

Karar verebildiniz mi ?

Son düzenleme:
Apple watch o kadar kırılgan bir saat değil . Eğer hala karar veremediyseniz sarı siteden temiz watch 5 yada 6 da uygun fiyatlara bulabilirsiniz , ikisi de özellik bakımından se den üstün . Bu seriler artık üretilmediği için sıfırını bulsanız dahi pahalıdır .

Karar verebildiniz mi ?
Watch 7 daha mantıklı duruyor, hem Apple ürünleri değer kaybetmiyor neredeyse yatırım olarak bile alabilirim yani :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı