chyigitt
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Öncesinde Apple Watch üzerinde Safari'ye girip internette gezinebilmenin bir yolunu göstermiştim. Bugün ise sizlere Apple Watch üzerinde YouTube'a nasıl girip, nasıl video izleyebileceğinizi göstereceğim.
(NOT: Öncesinde iPhone'nuzda Apple'a ait olan TestFlight uygulamasını App Store üzerinden indirmeniz gerekmektedir.)
ADIM 1
testflight.apple.com
Yukarı da vermiş olduğum link test aşamasında olan DeltaTube isimli Watch modeller için YouTube alternatifi olan bir uygulama. Ancak şu an test aşamasında.
Site açıldığı zaman "Start Testing" butonuna basmanız yeterli olacaktır.
ADIM 2
Butona bastığınız zaman web sitesi sizi yüklemenizi söylediğim TestFlight uygulamasına yönlendirecektir.
ADIM 3
Kabul Et butonuna bastıktan sonra buton "AÇ" olarak değişecektir. Burada AÇ butonuna basmak yerine "Sağ Üstte Yer Alan BİTTİ butonuna basınız."
ADIM 4
Ardından karşınıza gelecek olan ekranda "Uygulamalar" ekranında DeltaTube uygulaması üzerine basınız. ( AÇ butonuna basmayınız. )
ADIM 5
"Uygulamalar" ekranında DeltaTube üzerine direk tıkladığınız zaman bu ekrana yönlendirilmiş olacaksınız. Bu ekranda ise tek yapmanız gereken ise "Apple Watch'ta göster" butonunu aktifleştirmiş olmuş olacak.
ADIM 6
Evet artık uygulama saatimize son uyguladığımız adımdan sonra saniyeler içerisinde saatimize yüklendi.
Sonuç GÖRSELLER
ANA SAYFA
ARAMA EKRANI
ARAMA SONUÇLARI SONUCU
KANAL VE VİDEOLAR
VİDEO OYNATMA
VİDEO OYNATMA EKRANI TASARIMI (YT BENZETİLMİŞ)
YORUMLAR
DeltaTube uygulamasını Apple Watch üzerinde ilk açtığınızda Test Server seçerken en az MS değerine sahip bir serverı seçebilirsiniz.
Hazırladığım rehberi umarım beğenmişsinizdir. Sorusu olan çekinmeden sorabilir. Her şekilde yardımcı olabilirim.
(NOT: Öncesinde iPhone'nuzda Apple'a ait olan TestFlight uygulamasını App Store üzerinden indirmeniz gerekmektedir.)
ADIM 1

TestFlight - Apple
Using TestFlight is a great way to help developers test beta versions of their apps.
Site açıldığı zaman "Start Testing" butonuna basmanız yeterli olacaktır.
ADIM 2
Butona bastığınız zaman web sitesi sizi yüklemenizi söylediğim TestFlight uygulamasına yönlendirecektir.
ADIM 3
Kabul Et butonuna bastıktan sonra buton "AÇ" olarak değişecektir. Burada AÇ butonuna basmak yerine "Sağ Üstte Yer Alan BİTTİ butonuna basınız."
ADIM 4
Ardından karşınıza gelecek olan ekranda "Uygulamalar" ekranında DeltaTube uygulaması üzerine basınız. ( AÇ butonuna basmayınız. )
ADIM 5
"Uygulamalar" ekranında DeltaTube üzerine direk tıkladığınız zaman bu ekrana yönlendirilmiş olacaksınız. Bu ekranda ise tek yapmanız gereken ise "Apple Watch'ta göster" butonunu aktifleştirmiş olmuş olacak.
ADIM 6
Evet artık uygulama saatimize son uyguladığımız adımdan sonra saniyeler içerisinde saatimize yüklendi.
Sonuç GÖRSELLER
ANA SAYFA
ARAMA EKRANI
ARAMA SONUÇLARI SONUCU
KANAL VE VİDEOLAR
VİDEO OYNATMA
VİDEO OYNATMA EKRANI TASARIMI (YT BENZETİLMİŞ)
YORUMLAR
DeltaTube uygulamasını Apple Watch üzerinde ilk açtığınızda Test Server seçerken en az MS değerine sahip bir serverı seçebilirsiniz.
Hazırladığım rehberi umarım beğenmişsinizdir. Sorusu olan çekinmeden sorabilir. Her şekilde yardımcı olabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: