Aprilla RS 125 4 zamanlı alınır mı?

Waqper

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir 125'lık olarak en beğendiğim olan Aprilla RS 125 almak istiyorum ama bayi sonuç olarak sıkıntısı olsa söylemez. Sizin bildiğiniz, tecrübe edindiginiz kronik sıkıntı veya alma şundan dolayı diyeceğiniz bir şey var mı veya alınır şundan derseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Uzun süredir 125'lık olarak en beğendiğim olan Aprilla RS 125 almak istiyorum ama bayi sonuç olarak sıkıntısı olsa söylemez. Sizin bildiğiniz, tecrübe edindiginiz kronik sıkıntı veya alma şundan dolayı diyeceğiniz bir şey var mı veya alınır şundan derseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Aprilla alınır. Kaliteli markadır kendisi. Ama servisinde ve parçasında çok başınız ağrır. Ona göre düşünün.

Aprilia çok çok kalitelidir. Üst düzey bir markadır. Fakat maalesef ülkemizde talebi yok. Parçasını bulmak zor ve parça fiyatları da çok pahalıdır. Haliyle talebi çok düşük olup ikinci elde de satması çok zordur hele hele 125cc bir modeli. İlk ve son sahibi olursun desek yalan olmaz. Bunu sorduğuna göre 18 yaşından ufak a1 ehliyeti olan bir kardeşimizsin bunu varsayarsak 125cc motorlar çok kısa süre binilip yaş yetince anında değiştirilen motorlardır haliyle 125cc motorlar alırken bakılması gereken şey parça durumu ve satış kolaylığıdır.

Aprilia çok çok kalitelidir. Üst düzey bir markadır. Fakat maalesef ülkemizde talebi yok. Parçasını bulmak zor ve parça fiyatları da çok pahalıdır. Haliyle talebi çok düşük olup ikinci elde de satması çok zordur hele hele 125CC bir modeli. İlk ve son sahibi olursun desek yalan olmaz. Bunu sorduğuna göre 18 yaşından ufak A1 ehliyeti olan bir kardeşimizsin bunu varsayarsak 125CC motorlar çok kısa süre binilip yaş yetince anında değiştirilen motorlardır haliyle 125CC motorlar alırken bakılması gereken şey parça durumu ve satış kolaylığıdır.

Teşekkür ederim hocam en karar kıldım başka motorlara bakacağım bilgi için de çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı