APU almak ne kadar ileriye dönük bir tercih?

Dediğim gibi max 1500 lira hatta 1000 lira da biraz bekleyip babamı ikna etmeye çalışacağım.

Ve elimde hiç bir şey yok monitör falan olsa dediğiniz sistem güzele benziyor oceanwave belki onu alabilirdim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ben yazayım parçaları.

• Asus M5A97 anakart
  • Corsair vengeance 4 Gb Ram
  • Cooler Master CMP 350 500W Kasa
  • MSİ GTX 750Ti Twin Frozr Gaming
  • WD 1 TB Caviar blue HDD
  • AMD FX 4 4300 AM3+ İşlemci
  • AOC 19,5 (1600x900) E2070Swn Monitör
Toplam : 1.676 Tl. Bundan ucuzunu bulamazsın.

Yok yahu ne alakası var. Biz yardımcı olmak için buradayız. :) Yeter ki gelin sorun. Şuan monitörler indirimde değil bu yüzden fiyat artıyor. Yoksa tam bütçenize iyi sistem toplanırdı.

Haklısınız ben de arastirmami yapıp geldim sizi boş yere yormak istemedim. Sanırım APU alacağım hem çok oyun oynayan birisi değilim. Sonrasında çok istersem eklerim yeni ekran kartı rahatima bakarım. Malum bizim gibi düşük bütçeli insanlar böyle pc toplamalı bence. Çok istersem SSD bile ekleyebilirim :)

O zaman APU alın. İleride eğer oyun oynamak isterseniz yeni bir ekran kartı alırsınız APU ' nun yetmediği yerlerde. Şuan 1080p görüntüde Bf4 medium rahatça oynatıyor mesela.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Dediğim gibi çok oyun oynayan aman aman gamer bir tip değilim. Ama oynamam da diyemem. APU hem yeterli hem de ileriye dönük bir tercih gibi geliyor bana. Sistemi Allah izin verir de toplarsam incelemelerini yaparım isterseniz. Ama genel olarak asus bir anakart a10-7850k wd 1tb harddisk ramlere daha karar vermedim kasa da cooler master olacak inşallah. Sağlıcakla kalın :) kafamdaki soru işaretlerini gidermede bana yardımcı oldunuz çok sağolun :)

Giriş Seviye Oyun Sistemleri (Fiyat/Performans)
  • İşlemci: A10-7850K
  • Anakart: ASUS A88XM-A
  • Ekran Kartı: Tümleşik Radeon R7
  • Bellek: Kingston HyperX Genesis 4GB 1600MHz
  • Sabit Sürücü: Seagate Barracuda 500GB 7200Rpm
  • Optik Sürücü: Yok
  • Ses Kartı: Tümleşik
  • Hoparlör: Yok
  • Monitör: AOC 21.5” E2250Swdnk
  • Klavye/Fare: Microsoft 5MH-00019 USB Siyah Klavye Mouse Set
  • Kasa: Cooler Master CMP-350
  • Güç Kaynağı: Kasaya dahil 350 watt
  • Toplam: 1333TL (652$)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı