Hocam valla ben bir gta5' da darboğaz gördüm diğer oyunlarda bf4,shadow of mordor,farcry 4 vs gibi oyunlarda darboğaz görmedim var ise bile küçük bişey vardır 2-3 fps kadar.4,2 ghz kullanıyor videodaki adam ben 4,4 ghz cıkarım gibi geliyor.Gta 5'de zaten 60 fps yakın versin benim için yeter de artar bileBariz darbogaz yapıyor bu videoda. Darbogaz olmamasından kastınız GPU yu %99 kullanmak ise orası ayrı. İşlemciniz yüzünüzden neredeyse 15FPS kaybediyorsunuz. Genede güzel sonuç vermiş. GTA V işlemci adına optimizasyonu iyi bir oyun. En iyi şekilde kullanıyor. Fakat diger oyunlar da durum böyle olmayabilir. Sogutucu kullanıyorsanız 4.5 - 4.6 GHZ seviyelerine çekin işlemcinizi daha rahat edersiniz.A10 tek çekirdek performasında FX serisinin önünde yer alıyor zaten. OC ile daha iyi hale getirirseniz daha iyi verim alırsınız.
Bilmiyorum Ben mi yanılıyorum, işlemciyi 4.2,4,4 seviyesine aldım mı darboğaz sorunu minimuma iner gibime geliyor.Bariz darbogaz yapıyor bu videoda. Darbogaz olmamasından kastınız GPU yu %99 kullanmak ise orası ayrı. İşlemciniz yüzünüzden neredeyse 15FPS kaybediyorsunuz. Genede güzel sonuç vermiş. GTA V işlemci adına optimizasyonu iyi bir oyun. En iyi şekilde kullanıyor. Fakat diger oyunlar da durum böyle olmayabilir. Sogutucu kullanıyorsanız 4.5 - 4.6 GHZ seviyelerine çekin işlemcinizi daha rahat edersiniz.A10 tek çekirdek performasında FX serisinin önünde yer alıyor zaten. OC ile daha iyi hale getirirseniz daha iyi verim alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.