APU İşlemci vs APU'suz İşlemci

Sağ olun, Fortnite, Apex, CS:GO, Zula, Valorant ve PUBG oynuyorum. Şu an sıkıntısız hepsini oynattı. Ancak 16 GB çift kanal RAM çok önemli.

APU sistemler için RAM çok önemli öğrenmiştim, açıkçası 4650G ile Neo APU Pro ve Pollux APU Pro var fakat 5k, insanlar buna para vermem yerine 1650'li sistem almamı öylüyorlar örneğin Gaming X Bronze modart gibi. Sence ne yapmalıyım ya da 3200GLI APU mı almalıyım, LoL oynuyorum en fazla PUBG CS:GO Valorant oynarım

APU sistemler için RAM çok önemli öğrenmiştim, açıkçası 4650G ile Neo APU Pro ve Pollux APU Pro var fakat 5k, insanlar buna para vermem yerine 1650'li sistem almamı öylüyorlar örneğin Gaming X Bronze modart gibi. Sence ne yapmalıyım ya da 3200GLI APU mı almalıyım, LoL oynuyorum en fazla PUBG CS:GO Valorant oynarım

GameGaraj'da ara kısmına APU Pro yaz. Benim aldığım o idi.

Biliyorum APU Pro var bir de Neo APU Pro var, sizce normal Neo 3 APU'ya da leo3 APU almak onları 3400G falan yapabilmek mi daha mantıklı yoksa APU Pro mu, APU Pro'ya 5K vermek mi daha mantıklı hazır sisteme 6-7k mı?

3400G daha mantıklı o zaman. Çünkü APU Pro'nun 5K edeceğini hiç zannetmiyorum. 3400G alın OC yapıp kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı