APU sistem almak mantıklı mı?

APU'da önemli olan RAM ve MHZ değeridir. Öncelikle dual yani 2x8 GB alınız. Nedeni ise; 2 GB ekran kartına ayrılacak. 8 GB aldığınızda hem 6 GB geriye kalıyor hem de dual olmayınca performansı düşüyor. Ayrıca yüksek MHZ'li RAM seçiniz. 3600 MHZ ideal. 4350 G alabilirsiniz. İleride bütçeniz yettiğinde ekran kartı da alabilirsiniz.
Kanka ram 2 tane 8gb 3200mhz yaptım dediğin gibi ilerde ekran kartı alacam ama şuan işlemciye para veremem daha fazla cepte kuruş kalmıyor

Aga ben bir hata yapıp vakti zamanında APU aldım. Şimdi herkes "APU iyi bir kere" falan diyecek ama ben 6 yıldır APU kullanan biri olarak söyluyorum. Bak; pişman olursun, ömürleri kısa. Bir süre sonra eski performansının yarısına ulaşamıyorlar ve bugüne kadar çevremde APU kullanan hiç kimse memnun kalmadı. Ben genel stok ekran kartları ve APU'lar için konuşuyorum. Ryzen APU'yu bilemem ama A8 6410 beni kanser etti, öyle diyeyim. Yeniyken bile ömrümü çürüttü.
Şimdş senin kullandığın A8 6410 işlemcisi eski nesil ama şu anki amd ryzen apular kesinlikle ömürleri kısılmaz bu teknolojide insalara yanlış bilgi vermiyelim.

Şimdş senin kullandığın A8 6410 işlemcisi eski nesil ama şu anki amd ryzen apular kesinlikle ömürleri kısılmaz bu teknolojide insalara yanlış bilgi vermiyelim.
Sistem bana göre yeterince ideal oynadığım oyunları yeterince iyi açıyor millet apuya kötü bakıyor anlamadım ben yanlış yaptığımı sanmıyorum ama fikir almak istiyorum bütçe dostu oynadığım oyunları açan bir sistem bu yani ömrü de 5 6 yıl gitse yeter

Sistem bana göre yeterince ideal oynadığım oyunları yeterince iyi açıyor millet apuya kötü bakıyor anlamadım ben yanlış yaptığımı sanmıyorum ama fikir almak istiyorum bütçe dostu oynadığım oyunları açan bir sistem bu yani ömrü de 5 6 yıl o

Sistem bana göre yeterince ideal oynadığım oyunları yeterince iyi açıyor millet apuya kötü bakıyor anlamadım ben yanlış yaptığımı sanmıyorum ama fikir almak istiyorum bütçe dostu oynadığım oyunları açan bir sistem bu yani ömrü de 5 6 yıl gitse yeter
Seni götürüe merak etme ileriki zamanlarda ekran kartı takviyesi yaparsın 1650 gibi yada 1660 gibi yeter sana, anladığım kadarı ile lol, cs go, fortnite filan oynuyorsun onlar kolaylıkla kaldırır herhangi Bi kasma OlmaZ merak etme

Seni götürüe merak etme ileriki zamanlarda ekran kartı takviyesi yaparsın 1650 gibi yada 1660 gibi yeter sana, anladığım kadarı ile lol, cs go, fortnite filan oynuyorsun onlar kolaylıkla kaldırır herhangi Bi kasma OlmaZ merak etme
Aynen kanka onları oynuyorum r6 falan onuda açıyor 60fps yeter bana

3400G
8x2 GB RAM ile LoL'de FPS 140 150 civarı asla 100'ün altını görmedim hiç. En yüksek ayarlarda bu FPS'ler. Ek olarak arkada tarayıcı, Discord ve Spotify açık.
150fps alıyor kanka lolde üste benim sistemin videosunu attım bakabilrisin hata dur şöyle atam r6 60fps falan açıyor 1920 çözünürlükte oynuyor adam birde ben 1440 da oynucam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

150fps alıyor kanka lolde üste benim sistemin videosunu attım bakabilrisin hata dur şöyle atam r6 60fps falan açıyor 1920 çözünürlükte oynuyor adam birde ben 1440 da oynucam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı