APU sistem toplama

Bütçe
3.500
PSU 12v kanalında 300W veriyor. PSU hesaplayıcı siteler var. Oraya alacağınız bileşenleri yazarak minimum Watt değerlerine bakın derim. Ama bence APU sistem için 300W yeterli olacaktır.
Bu arada bütçeniz nedir bilmiyorum ama, PCI exp 4.0 destekli bir anakart alsanız daha iyi olur bence.
 
Hangi sistemi topladınız?

Hocam bütçeden dolayı ilk başta belirttiğim sistemi topladım 4300ge fiyatı stok sorunundan dolayı sürekli fırlıyordu o yüzden 3200G aldım.
Ağustos ayında 5600G ve 5700G APU işlemciler çıkacak. 250$ olacağı söyleniyor, eğer bütçe artırabilirsen 5600G al, 1080p hedefliyor.

Vaktim yoktu yoksa daha bekleyecektim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı