Apu Sistem Toplama

150/200tl aşılmış onuda tamamlar diye düşündüm pay olması lazımdı.
İyi bir sistem olsun diye fiyatta aşılmış azcık, Ama daha da düşük sistem olurdu ama dengesiz bir sistem olurdu. Apularında kalitesi Haliyle düşük olduğundan, sistemi de Düşük verseydim hayli düşük olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapakları hazırlayın bakalım :D Yazılarımı Doğru okuyup Yorum Yapın Bundan Sonra. Adil davrandım yine Fanları normal şekilde yaptım. Ekran kartında da aynı Şekilde 7870 yapsam 700 oluyor.

Ayrıca Bu yerlere inanıyorsanız Bişey demiyorum zaten.
Öncelikle kapak falan böyle çocukça şeyler hoş değil. İkincisi inanıyorum çünkü doğru. Üçüncüsü adam ekran kartı alacağım dememiş ki bence apu sistem toplamasının sebebi de bu. Senin yukarıda savunduğun "apu sistemler daha fazla watt çekiyor" hurafeyi açıklığa kavuşturdum sadece.

Öncelikle kapak falan böyle çocukça şeyler hoş değil. İkincisi inanıyorum çünkü doğru. Üçüncüsü adam ekran kartı alacağım dememiş ki bence apu sistem toplamasının sebebi de bu. Senin yukarıda savunduğun "apu sistemler daha fazla watt çekiyor" hurafeyi açıklığa kavuşturdum sadece.
Şakayı Yorumlamak bence hoş değil :), Apu sistemler çok çekiyor diye bişey demedim, verdiğim sistem FM slotlu Diğer sistemlerden Daha çok çekiyor diye belirttim. Ekran kartı alıcağım veya almıyacağım demesi birşeyi değiştirmez, ilerde muhakkak ekran kartı alacaktır. Ona göre sistemi oluşturduğumu da belittim, Eğer Hala Verdiğin Hesaplama kadar güç kaynağı alsın diyorsan, Alsın Sonrasını Sen düşünürsün artık.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı