APU Sisteme Ekran Kartı

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.453
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar;
Başlıkta Belirttiğim Gibi, AMD A10 7850K APU sistem var Bu Sisteme Yaklaşık 2-3 ay sonra
ekran kartı kasa ve güç kaynağı alıcağım kararsısızım sizlerden yardım bekliyorum. Benim için önemli olan Battlefield4 ü sorunsuz yüksek kalite iyi FPS de oynatabilmek 8 GB DDR 3 2400 mhz RAM var,sizden Bana
Ekran Kartı
Kasa(güç kaynaklı da olabilir)(hangisi daha mantıklı ise)
Önermeniz.
Birde Alt başlık olarak Anakart' ım asus a88xm-a Bu anakartı değiştirmeme gerek varmı ? bana sıkıntı çıkarırmı soğutma gibi şeylerden yana Alabilceğim Anakart bu mantıklımı Şimdiden Teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com: Msi A88X-G45 Gaming Fm2+ Amd A88X Ddr3 2400Mhz(O.C) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Bütçe = en fazla 1200-1300 tl yani belki 1500tlde olabilir :D 1200tl civarında olsa iyi olur

Bide yan olarak Almalımıyım Yani Alınca çok Fark edermi İşlemciyi de değiştirmem gerekirmi işlemci düşük kalırmı ?

Apucu alakasız bişey sorucam ama bende 7850k sistem kurucamda ram anakart seninkiyle aynı memnunmusun acaba ?
Yani evet hiç sıkıntı çıkmadı şu ana kadar

Bf4 demiştim :D

Arkadaşler Bana Battlefield 4 ü ultrada rahat ça oynacak bir ekran kartı ve bunun yanında kasa ile güç kaynağı ben bir kasa buldum www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar bu kasa nasıldır

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı