APU sisteme monitör tavsiyesi

Bütçe
1200
1200TL'ye kaliteli 144Hz yok 1200TL verip 75Hz almakta saçmalık olur @Recx and Flex attığı monitör güzel bütçe arttırıp onu alın.
Arttıramam zaten profesyonel oyunculuk yapmıyorum derseniz bu monitörde işinizi görür.
Saçmalık değil. Kaliteli ekranlı bir 75 Hz monitör için 1200 TL verilir.

1200TL'ye kaliteli 144Hz yok 1200TL verip 75Hz almakta saçmalık olur @Recx and Flex attığı monitör güzel bütçe arttırıp onu alın.
Arttıramam zaten profesyonel oyunculuk yapmıyorum derseniz bu monitörde işinizi görür.

Bencede nu monitör o sistem için maksimum alınması gereken monitör.

Anladım hocam sizin dediğiniz daha mantıklı 1200 TL 75 Hz biraz saçma geliyor ya
Evet hocam 144 hz almak daha mantıklı bütçe arttıramıyorsanız şunu alabilirsiniz;

Çoğu oyunda dedim. Her oyunda demedim. Zaten 140 FPS üstü vermesinin zor olduğunu düşünüyorum apu sistmelerin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı