aykut_uçyiyenoğlu
Hectopat
Yanlış atmışım.Düzelttim.HDMI ile 144 Hz kullanılıyor mu ?
Yanlış atmışım.Düzelttim.HDMI ile 144 Hz kullanılıyor mu ?
Çoğu oyunda dedim. Her oyunda demedim. Zaten 140 FPS üstü vermesinin zor olduğunu düşünüyorum apu sistmelerin.CS:GO Valorant LoL?
Saçmalık değil. Kaliteli ekranlı bir 75 Hz monitör için 1200 TL verilir.1200TL'ye kaliteli 144Hz yok 1200TL verip 75Hz almakta saçmalık olur @Recx and Flex attığı monitör güzel bütçe arttırıp onu alın.
Arttıramam zaten profesyonel oyunculuk yapmıyorum derseniz bu monitörde işinizi görür.![]()
Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1200TL'ye kaliteli 144Hz yok 1200TL verip 75Hz almakta saçmalık olur @Recx and Flex attığı monitör güzel bütçe arttırıp onu alın.
Arttıramam zaten profesyonel oyunculuk yapmıyorum derseniz bu monitörde işinizi görür.![]()
Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
CS:GO Valorant LoL FPS oyunları oynuyorsa 144 Hz tercih etmesi iyi olur ve 1080p de 27 inç önermiyorum.
Hocam böyle düşünmeyin bence. Ekranı kaliteli olduğu ve bütçe o ortalama bir bütçe olduğu için alınır.Anladım hocam sizin dediğiniz daha mantıklı 1200 TL 75 Hz biraz saçma geliyor ya
Evet hocam 144 hz almak daha mantıklı bütçe arttıramıyorsanız şunu alabilirsiniz;Anladım hocam sizin dediğiniz daha mantıklı 1200 TL 75 Hz biraz saçma geliyor ya
Bu konuda haklısınız. 3400G kullanıyorum ve genel olarak 60-90 FPS arası oynatıyor oyunları. Zaten monitörüm de 75HZ.Çoğu oyunda dedim. Her oyunda demedim. Zaten 140 FPS üstü vermesinin zor olduğunu düşünüyorum apu sistmelerin.
Çoğu oyunda dedim. Her oyunda demedim. Zaten 140 FPS üstü vermesinin zor olduğunu düşünüyorum apu sistmelerin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.