APU'lu sistem önerisi

Bunu yeniden gözden geçirmenizi öneririm. Yüksek frekanslı ram takmana gerek yok apulardaki gibi.

Yeterli cevapları aldım, sistemi APU olarak toplamaya karar verdim. Cevaplarını esirgemeyenlere teşekkür ederim.

APU sistemlerin ileriye dönük olduklarını anladım. Zaten pek fazla bir oyun da oynamayacağım. 2400 MHZ 8 GB RAM almaya karar verdim. A10 7850K iyi bir secenek gibi görünüyor. 1000TL gibi sistem toplayacak arkadaşlara önerim APU tercih etmeleri. Diğer sistemler hiç içime sinmedi. Çevremde 2-3 Kişi daha var bu gibi sistem kullanan onlara da bir sordum ve APU'ya geçmeye karar verdim.
Dilerseniz konu kilitlenebilir.

Benim 750Tİ bir işim yok zaten. Ben oyunlarda grafikte aramıyorum. Hatta oyun bile oynamıyorum. Önermiş olduğunuz sistem daha çok giriş/orta karışımı bir oyun bilgisayarı olmuş. Fakat Fx6300 + 7850 veya 750Tİ araştıracağım.

FX6300 artık saçma . Eskidi ve dozerleşebiliyor . Al Haswell'lı yepyeni i3 4150'ni , bir de GTX750Ti koy istediğini yaparsın . AMD HD 7850 alıyorsunuz ve oyun oynamıyorsunuz ? Oyun için olan bir kartla oyun oynamama kafası pek mantıklı değil . Nvidia'nın oyun dışında daha mantıklı özellikleri de var ve daha soğuk çalışıyor .

nzf5prfx.png

SSD'yi sonra alırsın. 1056 TL.
Sistem yanlış toplanmış.!!! O anakart A10 6800 serisine uyumludur A10 7850k takamazsın.!!!

Aynen bende senin sayende farkettim. Anakart ve işlemci uyumsuz. Sen benim dediğim sistemi al, aynı fiyata daha güçlü sistem almak varken gidip daha güçsüz sistem alıyorsun. Bana göre çok mantıksız bir hareket. Aynı fiyata daha çok performans alacaksın. ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı