Aquarius 5A 3060 Ti alınır mı?

yine de bir öneri istersen

Troll yorum olduğunu düşünerek pek yorum yapmayacağım. Söylemek istediğim tek şey: Bilgisayarlarla alakalı ufacık bir bilgin bile yoksa yorum yaparak bilgi kirliliği oluşturmamalısın.

Hocam anakart olarak bu 5'inden birini seçmek zorundayım.

Dosya Ekleri

• 20211003_142900.jpg
    20211003_142900.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 57
İşlemci göremedim 3600 ise yükseltmeden kesinlikle almayın, en az 5600x olsun.
5600x
@Ertuğrulabi undervolt yaparsanız stok soğutucu da kısmen yetebilir. Anakartı değiştirin. Öneren yok. En zor şey sonradan anakartı değiştirmek. Bu yüzden baştan biraz daha düzgün bir anakart alın.

Hocam seçenekleri verdim 5'inden en iyisi hangisi önerir misiniz?

Ya şuna o kötü bu kötü diyenleri aklım almıyor. Şu çok daha iyi bir tercih olur dersini anlarımda bu kötü o sistemde asla olmaz vb. yorumlar çok garip. Biostar gibi bir firma piyasaya bu ürünü sürmüş bu kadar kötü yanan biten bir şey olsa piyasadan toplanır satışa çıkarmaz yılların firması kendini riske atacağı ürünü piyasaya sürer mi? Sistemin birebir aynısı var bende. Sadece ramleri rgb yaptım birde ssd 1 tb yaptım. Birde rgb kule tipi soğutucu ekledim. Hiçbir sorun yok. Arma3 BF1 RDR2 gibi oyunlarda ultra ayarlarda işlemci ekran kartı 75c' yi geçmedi şuana kadar. Gözün kapalı al geç. Bunlara göre her şeyin en iyisini alıp 25K ya sistem toplayacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı