Ertuğrulabi
Picopat
@Ertuğrulabi kaliteli bir soğutucu gerekiyor. Güç kaynağı değişebilse iyi olurdu.
Değişemiyor benim için ölümcül sıcaklıklara gelmesse sıkıntı yok. Yanmasından korkuyorum.
@Ertuğrulabi kaliteli bir soğutucu gerekiyor. Güç kaynağı değişebilse iyi olurdu.
Troll yorum olduğunu düşünerek pek yorum yapmayacağım. Söylemek istediğim tek şey: Bilgisayarlarla alakalı ufacık bir bilgin bile yoksa yorum yaparak bilgi kirliliği oluşturmamalısın.yine de bir öneri istersen
XCELLERATOR XC601 İ5 9400F 2.9GHZ 16GB 480GB SSD 4GB NVIDIA GTX1650 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XCELLERATOR XC601 İ5 9400F 2.9GHZ 16GB 480GB SSD 4GB NVIDIA GTX1650 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yanmaz.Değişemiyor benim için ölümcül sıcaklıklara gelmesse sıkıntı yok. Yanmasından korkuyorum.
Yanması imkansız denilebilir. Dereceler yüksek olacaktır, bütçe bulduğunuzda SE-224-XT gibi bir soğutucu almanızı şiddetle tavsiye ederim.Değişemiyor benim için ölümcül sıcaklıklara gelmezse sıkıntı yok. Yanmasından korkuyorum.
İşlemci göremedim 3600 ise yükseltmeden kesinlikle almayın, en az 5600x olsun.Bu şekilde bu sistem alınır mı? Ekran kartı hakkında bilgim yok. Güzel mi?
5600xİşlemci göremedim 3600 ise yükseltmeden kesinlikle almayın, en az 5600x olsun.
@Ertuğrulabi undervolt yaparsanız stok soğutucu da kısmen yetebilir. Anakartı değiştirin. Öneren yok. En zor şey sonradan anakartı değiştirmek. Bu yüzden baştan biraz daha düzgün bir anakart alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.