GameGaraj Aquarius 5A-3060\Ti özelleştirilerek alınır mı?

• Konuyu başlatan Gxdik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 919
Bakın bu daha güzel bir PC. SSD'yi 1 TB yaparsak tam istediğim olacak. Anakart sonradan sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Hocam arkadaşın ekran kartı 3060ti sizinki 3060.
Hayır. 3060 modeli var Game Garaj'da.

Yine gördüm bir AMD önerisi 😂 dün yeni bir kart aldım Red Devil 6700XT 2 gündür WattMan hatası veriyor aldığım karttan pişman oldum iade edeceğim yarın AMD pişmanlıktır almayın aldırmayın...

Hocam OC yaptıysanız ondan olabiliyor ve forumda genellikle bunlara çözüm geliyor sonrasında doğur sürümü bulmak gerekiyor. Crack kullanmamak lazım. Tanıdığım 10 sene civarı AMD'nin eski kartlarından kullandı ve bir kez bile WattMan almadı.

Parçalar stokta yok hocam. Ne zamana gelir?

Max 19.5K
3060 ti + 5600 yapılarak bakılabilir. Eğer 300 daha aşabilirsen,
Sepette indirim oluyor.

3060 ti + 5600 yapılarak bakılabilir. Eğer 300 daha aşabilirsen,
Sepette indirim oluyor.
Sağolun hocam.

Dostum ekran kartında amd ye asla bulaşma önerileri gale bile alma 3060ti alabilirsen senin için ileriye yönrlik daha
Hocam OC yaptıysanız ondan olabiliyor ve forumda genellikle bunlara çözüm geliyor sonrasında doğur sürümü bulmak gerekiyor. Crack kullanmamak lazım. Tanıdığım 10 sene civarı AMD'nin eski kartlarından kullandı ve bir kez bile WattMan almadı.
Söylediklerinin hiçbirini yapmadım stok haliyle kullanıyorum ve whql sürücülerini indiriyorum amd kart pişmanlıktır bundan sonra heryerdede söyleyeceğim bunu ve cw sesleri çıkma olayıda vardır amd kartları tamamıyla şans işidir işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız nvidia alın..

eski kartlarda wattman hatası yaşanmıyor zaten bu arada. 5000 serisi ve sonrasında yaşanıyor

Dostum ekran kartında amd ye asla bulaşma önerileri gale bile alma 3060ti alabilirsen senin için ileriye yönrlik daha

Söylediklerinin hiçbirini yapmadım stok haliyle kullanıyorum ve whql sürücülerini indiriyorum amd kart pişmanlıktır bundan sonra heryerdede söyleyeceğim bunu ve cw sesleri çıkma olayıda vardır amd kartları tamamıyla şans işidir işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız nvidia alın..

eski kartlarda wattman hatası yaşanmıyor zaten bu arada. 5000 serisi ve sonrasında yaşanıyor
Hocambildiğim kadarıyla en sık WattMan tarzı hatalar 5xx serisinde vardı.

Kanka zaten bu tür şeylerden dolayı AMD ekran kartı tercih etmiyorum. AMD işlemci sektöründe daha iyi bir firma.

Kanka zaten bu tür şeylerden dolayı AMD ekran kartı tercih etmiyorum. AMD işlemci sektöründe daha iyi bir firma.
3060 Ti alma gibi bir şansım olursa alacağım. Bir yerden bulursam para alırım. Ama belirttiğim sistemde 3060 var sadece Ti modelini seçeneklerde bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı