Aquarius 5A-3060 Ti yükseltme yapılarak alınır mı?

SocialRtx

Hectopat
İyi günler arkadaşlar benim düzenlediğim gibi bütçem 20.000 TL Max böyle oldu. Alınır mı sizce? Önerebileceğiniz baka PC var mı?
Bayram tatilinde hemen alacağım Allah izin verir ise. @messinicocugu yardım edersen sevinirim

Ekran görüntüsü 2022-04-25 221630.png

Son düzenleme:
GameGaraj zaman zaman diğer sitelerden daha uygun olabiliyor. Ancak INNO3D ASRock PowerColor gibi nispeten daha asusa MSI'a göre az bilinen parçaları koyuyorlar sistemlerine.

Bunlar Türkiye'de az bilinen markalar dünya çapında gayet bilindik markalardır. Hatta INNO3D markası 2000'lerin başında ekran kartı satışlarında dünya pazar lideriydi.

Bunlar Türkiye'de az bilinen markalar dünya çapında gayet bilindik markalardır. Hatta INNO3D markası 2000'lerin başında ekran kartı satışlarında dünya pazar lideriydi.
Evet 2000 lerin başında öyleydi ancak asus olsun gigabyte olsun kartlara nazaran herkesin tercih etmeyeceği kart markalarından ancak kalitesiz de diyemem. Güvenilir olmayan bir marka olsa zaten nvidia ekran kartları için işbirliğini yapmaz. Arkadaşın önergesinin muhtemelen nedenini yazdım hocam.
Anakartı ASUS Prime B450M-K II yapıp al:
Hocam b450m k ii olarak özellestireceğine biostar b550 mh alması daha doğru olmaz mı 120 tl farkla

Evet 2000'lerin başında öyleydi ancak ASUS olsun Gigabyte olsun kartlara nazaran herkesin tercih etmeyeceği kart markalarından ancak kalitesiz de diyemem. Güvenilir olmayan bir marka olsa zaten NVIDIA ekran kartları için işbirliğini yapmaz. Arkadaşın önergesinin muhtemelen nedenini yazdım hocam.

Hocam B450M k II olarak özellestireceğine BIOSTAR B550MH alması daha doğru olmaz mı 120 TL farkla

Olabilir aşamazsa diye demedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı