Aquarius 5AN Alınır Mı?

Marasta

Centipat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
28
Bu sistemi kullanan arkadaşlarım herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı acaba, kasadan memnun musunuz, performans olarak nasıldır? Biraz bilgisayar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
 
Bende alacaktım ama kendim toplayınca da aynı fiyat oluyor sadece onların kasası cidden iyi ama ekran kartı INNO3D hala degişmediyse açıkçası fazla duymadım ben o markayı ben olsam kendim toplardım Hepsiburada pahalı onun gibi sitelerde ucuz ama sen bilirsin ugraşmak istemiyorsan alınabilir ben olsam almazdım önceden bunu düşünüyordum ama sen bilirsin biraz boş yaptım :D.
 
1600 AF, 2x8 3200 Mhz RAM ve SSD çıkarılmış hali ile 15 gün önce satın aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kasanın soğutması başarılı ve performansı da inceleme videolarında olduğu gibi. İstanbul'un 30 derece olduğu günlerde ekran kartı en fazla 68, işlemci 60 dereceyi gördü PUBG oyununda. Bugünlerde ekran kartı 63-64, işlemci 58 dolaylarında geziyor.
 
1600 AF, 2x8 3200 MHz RAM ve SSD çıkarılmış hali ile 15 gün önce satın aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kasanın soğutması başarılı ve performansı da inceleme videolarında olduğu gibi. İstanbul'un 30 derece olduğu günlerde ekran kartı en fazla 68, işlemci 60 dereceyi gördü PUBG oyununda. Bugünlerde ekran kartı 63-64, işlemci 58 dolaylarında geziyor.

Hocam RAM'ler silikonlu geliyormuş bir sıkıntı olur mu veya sende öyle mi geldi. Bir de FPS anlamında nasıldır bigli verir misin?
 
Güzel sistem. Alabilirsiniz. PSU olarak FSP kullanıyorlar. Yani C4 durumu yok. AMD Ryzen 5 2600 12nm güzel CPU. Ama render yapacaksanız Ryzen 7' li alın. Bütçeniz varsa önerim ekran kartını GTX 1660 Super, RAM' i de 16GB 2x8 yapın (dual channel). Onun dışında PC gayet güzel.
Ama fazla depolanacak dosya veya oyun,program varsa depolamayı (sonradan) para biriktirip 1TB SSHD alın. HDD değil SSHD.
 
Son düzenleme:
RAM'ler silikonlu falan değil. OW oyununda otomatik ultra ayarlarda 150 FPS civarı veriyor, PUBG rekabetçi ayarlarda 130 FPS civarında geziyor. CS:GO haritalar arası farklılık gösteriyor, 160-250 FPS arası değerler gözüküyor. Güç kaynağı FSP değil bu arada, AIGO firmasına yaptırdıkları kasa ile aynı marka kendi isimleri yazan bronz sertifikalı bir ürün.
 

Geri
Yukarı