Lise için alan önerisi

şist

Femtopat
Daha fazla  
Eczacılık için sayısal seçmiştim daha garanti diye fakat şu an Uluslararası İlişkiler (Uİ) beni aşırı çekmeye başladı. Acayip bir ikilemdeyim. Eczacılık çok monoton geliyor, sıkar diye korkuyorum. Uİ için de işsiz kalmaktan korkuyorum, yoksa dil öğrenmeye vesaire bayılırım. Bir de siyasete karışmak istemiyorum. Eşit Ağırlık'tan (EA) beni çeken tek bölüm de Uİ olduğu için alan değiştirmenin pek iyi bir karar olmadığını düşünüyorum. Acil yardıma ihtiyacım var, teşekkürler.

Eczacılık için sayısal seçmiştim daha garanti diye fakat şu an Uluslararası İlişkiler (Uİ) beni aşırı çekmeye başladı. Acayip bir ikilemdeyim. Eczacılık çok monoton geliyor, sıkar diye korkuyorum. Uİ için de işsiz kalmaktan korkuyorum, yoksa dil öğrenmeye vesaire bayılırım. Bir de siyasete karışmak istemiyorum. Eşit Ağırlık'tan (EA) beni çeken tek bölüm de Uİ olduğu için alan değiştirmenin pek iyi bir karar olmadığını düşünüyorum. Acil yardıma ihtiyacım var, teşekkürler.
Bu konu için söyleyebileceğim şudur. Akademik link kanalının paylaştığı bir abla vardı yksde 13. Olmuş Uİ Okumuş işletme ile çap iki dal yapmış yüksek ortalama ile Vakıf üniversitesinde burslu bir şekilde mezun olmuş 1 buçuk yıldır iş bulamıyor. Eczacılık içinde para lazım. Sayısaldan git eczacılık sıralaması yapabileceğini inanıyorsan, mühendislik,diş doktoru,doktorluk gelir diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı