Araba ile 20 dakika süren 7.4 km'lik yol bisiklet ile ne kadar sürer?

• Konuyu başlatan tH3as
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.739

tH3as

Hectopat
Merhaba. 7.4Km'lik bir yol, araba ile 20 dk sürüyor. Eğer trafik yoksa olunca 40 dk civarı sürüyor. Bu yol bisiklet ile ne kadar sürer? Yol inişli çıkışlı düz değil.

Merhaba. 7.4Km'lik bir yol, araba ile 20 dk sürüyor. Eğer trafik yoksa olunca 40 dk civarı sürüyor. Bu yol bisiklet ile ne kadar sürer? Yol inişli çıkışlı düz değil.

1 1,5 saat sürer hocam ne kadar hızlı sürdüğünüzede bağlı.

Sokak aralarında dur kalk yaparak böyle bir sürüş yaptım. Ana yoldan giderseniz 25 dk. falan sürer.

1678980620757.png

Temponuza bağlı. İnişte ortalama 40km, çıkarken de 15km hızla pedal atıyorum ben. 5km okul yolunu 20 dakikada gidiyorum.

Yol=hız . zaman dersek buradan x=v.t formülünü kullanırsak t=x/v olur . Burda bisikleti süren kişinin ortalama hızı verilmemiş soru eksik.

Selamlar cezam vardı yazamıyordum şimdi kalktı, yanıt veren herkese teşekkürler.

Yol=hız . zaman dersek buradan x=v.t formülünü kullanırsak t=x/v olur . Burda bisikleti süren kişinin ortalama hızı verilmemiş soru eksik.
Haklısınız ancak daha tam bir bilgim yok hızın konusunda ana yollarda fazla bir bisiklet sürmedim sadece kendime alternatif ulaşım yolları arıyorum, ortalama bir değer vermemiz lazım o da 25-30 km/h ye denk geliyor herhalde.

Sokak aralarında dur kalk yaparak böyle bir sürüş yaptım. Ana yoldan giderseniz 25 dk. falan sürer.

Eki Görüntüle 1703700
Hocam bu bir web sitesi mi?

1 1,5 saat sürer hocam ne kadar hızlı sürdüğünüzede bağlı.
Hocam google mapsten baktığımda yürümek o kadar gösteriyor hatta daha kısa.

Selamlar cezam vardı yazamıyordum şimdi kalktı, yanıt veren herkese teşekkürler.

Haklısınız ancak daha tam bir bilgim yok hızın konusunda ana yollarda fazla bir bisiklet sürmedim sadece kendime alternatif ulaşım yolları arıyorum, ortalama bir değer vermemiz lazım o da 25-30 km/h ye denk geliyor herhalde.

Hocam bu bir web sitesi mi?

Hocam google mapsten baktığımda yürümek o kadar gösteriyor hatta daha kısa.
Strava programın adı. Bisiklet sürüşlerini takip etmeye yarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı