Araba tavsiyesi

Bu fiyata alacağın sıfır Taliant olur i10 olur. Ondan da çok şey beklememek lazım.
i10 zaten hatchback araba olduğu için onu saymıyorum, tamam elimden çıkarması üzün sürmez ama aldığım zaman küçük gelecek diye düşünüyorum. Taliant hakkında da bir fikrim yok açıkca söylemek gerekirse.

i10 zaten hatchback araba olduğu için onu saymıyorum, tamam elimden çıkarması üzün sürmez ama aldığım zaman küçük gelecek diye düşünüyorum. Taliant hakkında da bir fikrim yok açıkca söylemek gerekirse.
Taliant'ı 2023 model Broadway gibi düşünebilirsiniz. Bomboş hiçbir özelliği olmayan bir araba.

Taliant'ı 2023 model Broadway gibi düşünebilirsiniz. Bomboş hiçbir özelliği olmayan bir araba.
Taliant'a baktım ama 1.0 motor ve 90 beygir diyor. Bu araba bir tık fiyatı hak etmediğini düşünüyorum. Tabi herkesin kendi bütçesi ama taliant için konuşmak gerekirse binilmesi gereken bir araç olarak görmüyorum.(Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum)

Arayıp fiyat almadan bilemezsiniz. Şu an piyasa çok karışık çünkü. Ben geçenlerde böyle bir şok yaşadım çünkü.
Peki yıl başından önce mantıklı mı ? yoksa yılbaşından sonra yaza doğru almak mı daha doğru olur ? ek olarak da fiyatı yılbaşında yine değişkenlik gösterir ama fikrinizi duymak isterim.

Opel astra iyidir.
Model ve yıl olarak belirtirseniz hemen bakabilirim. ek olarak da aile geçmişinde 15 yıllık bir opel geçmişi var, yeni modellerini inceleme şansı bulamadım. Sizin bir bilginiz var mıdır ?

Peki yıl başından önce mantıklı mı ? yoksa yılbaşından sonra yaza doğru almak mı daha doğru olur ? ek olarak da fiyatı yılbaşında yine değişkenlik gösterir ama fikrinizi duymak isterim.
Ben de sıfır araç alacağım Aralık ayında. Ocak ayında araç fiyatlarında artış olacağı kesin. Yaptığım araştırmalara göre Aralık ayı şu an araç almak için en doğru ay. Tabii sıfır araç için konuşuyorum ikinci eli tam olarak bilmiyorum.

Ben de sıfır araç alacağım Aralık ayında. Ocak ayında araç fiyatlarında artış olacağı kesin. Yaptığım araştırmalara göre Aralık ayı şu an araç almak için en doğru ay. Tabii sıfır araç için konuşuyorum ikinci eli tam olarak bilmiyorum.
Bütçemi en yüksek noktaya çıkartırsam 1.8 milyon'a kadar çıkartabiliyorum ama sonrasında yorgan yerim yüksek ihtimalle 😅

1.8 değil de 1.5'e çıkartın güzel sıfır araçlar alabilirsiniz. 300 size kalır. Siz bilirsiniz.
1.5 cidden güzel bir para ama bütçeyi ne kadar düşük tutup f/p anlamında almak o kadar da mantıklı. Tabi Ekonomi konuşmaya gerek yok, yarın ne olacağını bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı