Araba tavsiyesi

Model ve yıl olarak belirtirseniz hemen bakabilirim. Ek olarak da aile geçmişinde 15 yıllık bir Opel geçmişi var, yeni modellerini inceleme şansı bulamadım. Sizin bir bilginiz var mıdır?

Opel astra 2015 2016 ya kadar guzel temız arabalar var benim de aılem uzun yılla kullandı Opel markasını sımdı ben kullanıyorum cidden güzel bir araba.

Opel astra 2015 2016 ya kadar guzel temız arabalar var benim de aılem uzun yılla kullandı Opel markasını sımdı ben kullanıyorum cidden güzel bir araba.
Astra ve insignia arasında şuanda gidip geliyorum

Hocam insigna astranın gelişmiş versiyonudur eğer imkanınız varsa insigna alın gecın
peki 1.6 ile 2.0 arasında sadece motor farkı mı var yani, söylemek gerekirse kasa ağırlığı 1.6'da daha mı hantal kalıyor ?

Dacia duster 2018 model hem dizel hem otomatik çok yakmaz.
Hocam dediğinde evet haklısın ama SUV kategorisine giriyor. Sedan araba ile ilgili var mı memnun kaldığınız veya önerdiğiniz ?

peki 1.6 ile 2.0 arasında sadece motor farkı mı var yani, söylemek gerekirse kasa ağırlığı 1.6'da daha mı hantal kalıyor ?
hocam sımdı soyle kı opel markası ztn agır bır araba markası ancak 1.6 ve 2.0 astra kullandım ve sunu soyleyebılırım aman aman bır agırlık hantallık farkı yok opel astra aıle arabasıdır oyle alıyım otobanda 200 210 gorım arabası degıl cunku o hızda opelle anı manevra yapmak zordur yaparsanızda takla atma rıskınız vardır

Genel olarak arabayı biraz hızlı kullanıyorum. ikametgah olarak kocaeli ama iş ile alakalı istanbul'a çok fazla gittiğim için kuzey marmara otobanını kullanıyorum. Hal böyle olunca da 180-190 km hızları hemen hemen görüyorum. Daha çok istediğim yere hızlı bir şekilde gitmek istediğim için 1.6 ve 2.0 motor hacimli insignia modellerini sormuştum.

Hocam o zaman 2.0 Insignia onerırım ama dediğim gibi eğer suruculugunuze guvenmıyorsanız bu arabalarla o hızları gormeyın.

Hocam o zaman 2.0 Insignia onerırım ama dediğim gibi eğer suruculugunuze guvenmıyorsanız bu arabalarla o hızları gormeyın.
insignia için paket durumu eski opel araçlarda sport mode vs gibi durumlar insignia için de geçerli midir ? Varsa eğer hangi paket alınmalıdır ?

Başkan sedan falan fazla bakma o araçlar yakar benzin fiyatlar arttı bu dediğim 2018 model Dacia duster ben kullandım ve cidden çok rahat ve jip tarzı yüksek bir araçtı yol tutuşu desen çok rahat benzin açısından aşırı derece yakmıyor dizel ve en önemlisi otomatik yerinde olsam o fiyata bu araç kaçmaz 2.el şu anlık durgun düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…