Arabanın anahtarı denize düştü

fourleafclover

Centipat
Daha fazla  
1 saat önce arabanın anahtarını cebimde unutup denize girdim ne yapmam gerek? Yardım edin.

Dosya Ekleri

• IMG_1288.jpeg
    IMG_1288.jpeg
    228,2 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_1289.jpeg
    IMG_1289.jpeg
    160,5 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat önce arabanın anahtarını cebimde unutup denize girdim ne yapmam gerek? Yardım edin.
Aynısı benim başıma geldi tinerle ya da saf %99 izopropil alkol ile iyice silip denediniz mi? Tiner ile iyice anakartını temizledikten sonra benim anahtarım çalışmaya başlamıştı. Tineri anakart temizlemek için önerir misin dersen hayır. Saf izopropil alkol ya da uçucu kontak spreyi ile temizlemeni öneririm şahsen.

Yedek anahtar var mı?

Yok hocam.

Aynısı benim başıma geldi tinerle ya da saf %99 izopropil alkol ile iyice silip denediniz mi? Tiner ile iyice anakartını temizledikten sonra benim anahtarım çalışmaya başlamıştı.

Hocam şu an sadece anahtarın pilini temiz su ile yıkayıp kuruladım ve pirine yatırdım anakartı. Tiner ile deneyeceğim umarım olur.

Yok hocam.

Hocam şu an sadece anahtarın pilini temiz su ile yıkayıp kuruladım ve pirine yatırdım anakartı. Tiner ile deneyeceğim umarım olur.
Tiner'i en son bırak derim. İzopropil alkol ya da kontak spreyi ile temizlemeni öneririm. Ben yaptım ama tiner anakarta zarar verebilir bende vermedi ama nolur nolmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı