fourleafclover
Centipat
Daha fazla
Aynısı benim başıma geldi tinerle ya da saf %99 izopropil alkol ile iyice silip denediniz mi? Tiner ile iyice anakartını temizledikten sonra benim anahtarım çalışmaya başlamıştı. Tineri anakart temizlemek için önerir misin dersen hayır. Saf izopropil alkol ya da uçucu kontak spreyi ile temizlemeni öneririm şahsen.1 saat önce arabanın anahtarını cebimde unutup denize girdim ne yapmam gerek? Yardım edin.
Yedek anahtar var mı?
Aynısı benim başıma geldi tinerle ya da saf %99 izopropil alkol ile iyice silip denediniz mi? Tiner ile iyice anakartını temizledikten sonra benim anahtarım çalışmaya başlamıştı.
Tiner'i en son bırak derim. İzopropil alkol ya da kontak spreyi ile temizlemeni öneririm. Ben yaptım ama tiner anakarta zarar verebilir bende vermedi ama nolur nolmaz.Yok hocam.
Hocam şu an sadece anahtarın pilini temiz su ile yıkayıp kuruladım ve pirine yatırdım anakartı. Tiner ile deneyeceğim umarım olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.