Tomb Raider iOS ve Android'e geliyor

• Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 152
Makaleler
3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Severek bitirdiğim bir oyundur. Mobilde bu tarz oyunların artması güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Neler oluyor telefon sektöründe ya ilk RDR1'i getirdiler şimdi de Tomb Raider Allah Allah?

Aslında güzel oldu bazı kişilerin bilgisayar almaya gücü yetmez bunu oynayabilirler.

Neler oluyor telefon sektöründe ya ilk RDR1'i getirdiler şimdi de Tomb Raider Allah Allah?

Masaüstünde yeni oyun cikana kadar satış yapmayacaklar Mobile getirip para kazanmaya çalışıyorlar sanırım.

Aslında güzel oldu bazı kişilerin bilgisayar almaya gücü yetmez bunu oynayabilirler.
Bilgisayarı olanlar için de güzel bence. İstediğin yerde aç oyna, ekran kontrolleri kötü ama gamepad de bağlayabilirsin. Ben mesela RDR 1'i PC'de oynuyordum ama sonra sildim bitiremedim, telefona çıkınca telefondan bitirdim oyunu.

Bilgisayarı olanlar için de güzel bence. İstediğin yerde aç oyna, ekran kontrolleri kötü ama gamepad de bağlayabilirsin. Ben mesela RDR 1'i PC'de oynuyordum ama sonra sildim bitiremedim, telefona çıkınca telefondan bitirdim oyunu.

Hocam 6 inchlink ekrana gamepad bağlamak bence oyun zevkini güzelleştirmez.

Mobil sektör gelişiyor. Aslında RDR'den önce de çıkmış AAA portlar vardı. Alien Isolation, Hitman Absolution, Grid Legends, Subnautica gibi. Feral Interactive'i seviyorum güzel optimize ediyorlar oyunları bu da güzel optimize olur gibi.

Mobil sektör gelişiyor. Aslında RDR'den önce de çıkmış AAA portlar vardı. Alien ısolation, Hitman Absolution, Grid Legends, Subnautica gibi. Feral ınteractive'i seviyorum güzel optimize ediyorlar oyunları bu da güzel optimize olur gibi.

Hitman absolutionmu ne ara çıkmıştı o ya.

Kişiden kişiye değişir ben zevk almıştım RDR'den. Dediğim gibi sen dışarıda bir yerde açıp oynamayı ya da evin herhangi bir yerinde yatarak oynamayı seviyorsan güzel olay.

Ekim ayında çıkmıştı.

Bence de güzel olay hocam bana PSP'de God of War oynamayı anımsattı vay be ne günleridi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı