Araç piyasası artar mı düşer mi ?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, sanırım ortalama bir veya bir buçuk senedir ikinci el araç fiyatları ne artıyor ne azalıyor. Sizce önümüzdeki sene 400-500 bin TL civarındaki araçların fiyatları artar mı? 2024’ten önceki 2-3 sene çok aşırı yükselmeler oldu.

Artacağını pek sanmıyorum şu sıralar. Durgun geçer gibi geliyor. Fakat biraz düşeceğini tahmin ediyorum.
Anladım hocam banada öyle gibi geliyor ama 6 ay ve 1 senede ne olur onu merak ediyorum.

Anladım hocam banada öyle gibi geliyor ama 6 ay ve 1 senede ne olur onu merak ediyorum.
Onu herkes merak ediyordur. Gelecek senenin 6. ayını baz alarak hesaplarsak, yılbaşından sonra yükseltmeye çalışan çakallar olacaktır. Fakat yine de etkilenmez pek piyasa. Bu 1 senede durgun geçer gibi, çok oynama olmaz.

Onu herkes merak ediyordur. Gelecek senenin 6. ayını baz alarak hesaplarsak, yılbaşından sonra yükseltmeye çalışan çakallar olacaktır. Fakat yine de etkilenmez pek piyasa. Bu 1 senede durgun geçer gibi, çok oynama olmaz.
Bu durumun fazilerle alakası ne dir hocam pek bilmiyorumda bu konuları.

Bu durumun fazilerle alakası ne dir hocam pek bilmiyorumda bu konuları.
Sattığında eline geçecek parayı faize yatırdığında 700 bin TL için bir asgari ücrete yakın para veriyor bankalar şuanlık.
Araba durduğu yerde değer kaybediyor. Enflasyon, eskime, km, arıza, sigortalar, muayane, benzin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı