ghostkadir33
Kilopat
Daha fazla
Dolar düşer mi sorusu gibi cevap belli.
Merhaba arkadaşlar vergilere zam geldi. 2. el araba piyasası yükselir mi düşer mi? Yükselirse ne kadar oynar? Aracımı satmak istiyorum da beklemem daha mı mantıklı?
Lütfen delirmemem için dalga geçtiğini ve rüyada olduğumuzu söyle.2-3 yıla fiyatlar düzelir bence beklemek lazım.
Valla hocam piyasalara çok hakim değilim ekonomiden de çok anlamıyorum ama ne bileyim.. Biraz abartmış olabilirim hadi 5 yıl sonra diyelim. Parası olan yine alıyor fakat orta halli ve gariban insanların da araba alabilmesi için vergiler düşürülebilir ya da bayiler indirim yapabilir. Ya da kanuni düzenlemeler vesaire... Hatta yerli oto geldikten belli bir süre sonra bile piyasada bir dengelenme görülebilir. Çok mu iyimserim?Lütfen delirmemem için dalga geçtiğini ve rüyada olduğumuzu söyle.
Aç 2-3 yıl önceki fiyatlara bak, bir de şimdiki güncel fiyatlara bak. Bak bakalım beklediğin her dakika fiyatlar orana nasıl etki etmiş, kendi gözlerinle gör. Hala bekle, düşecek motivasyonu ve iyimserliği nereden bulabiliyorsunuz?
2017'de 45'e aldığımız B segment otomobilin piyasası bugün 90 milyar. Al, basit bir örnek.
Sana karşılaştırma da atacaktım ama birkaç markanın sitesine girip kontrol ettiğimde fiyatları güncellediklerini yazmışlar. Geçmiş olsun, sanırım döviz kurundaki artış ve maliyetler, ÖTV zammı bir kez daha yansıtılmaya başlanmış.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.