Araç tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerli yorumunuz için teşekkür peki onerdiğiniz araçların ozellikleri neki seçtiniz ne farkı var?

Değerli yorumunuz için teşekkür peki onerdiğiniz araçların ozellikleri neki seçtiniz ne farkı var?

Volvo'nun yol tutuşu çok iyi aynı şekilde Audi'nin de ve ek olarak Volvo'nun fren sistemi/sağlamlığı iyi, konfor olarak da güzel araçlar ben olsam S60 alırdım.

Audi. Yeni kasa BMW 5 serisi arteon olabilir bir de Opel olabilir digerleri bos benim için!

BMW M5 düşündüm o fiyata BMW alınmaz gibi geldi 1.500M gibi para olsa kesin alırım ama 2. eli bile 4M 2m civarı coh para.

Teknolojiden geri kalmaz araç yani koruması filende iyidir diyorsan iyidir.

1629993795089.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XC90mış pardon hocam ama Volvo'larda güvenlik standart her araçta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da s60.

Bu fiyatlarda alacağın arabaların hepsi çok iyi araçlar olacağı için performans ve konfora bakmadım bile. Güvenlik, tip ve servise göre kendimce değerlendirdim.
Tüm arabaları yan yana düşünün. Benim dikkatimi ilk olarak Lexus çekerdi. A5 sokakta her an görebileceğiniz bir araba, ayrıca bana göre çok yakışıklı da değil. BMW vs. de açıkçası pek benlik değil. Sürekli dip gaz gitmeyeceğimize göre sportif olmasının da bir anlamı yok.
Aralarında en klas en zarif en yakışıklısı Lexus bana göre. Görenin dönüp bir daha bakacağı bir araç.

Bilmeyenler için, Lexus Toyota'nın premium markasıdır. Aslında Toyota da denilebilir yani.

Bu fiyatlarda alacağın arabaların hepsi çok iyi araçlar olacağı için performans ve konfora bakmadım bile. Güvenlik, tip ve servise göre kendimce değerlendirdim.
Tüm arabaları yan yana düşünün. Benim dikkatimi ilk olarak Lexus çekerdi. A5 sokakta her an görebileceğiniz bir araba, ayrıca bana göre çok yakışıklı da değil. BMW vs. de açıkçası pek benlik değil. Sürekli dip gaz gitmeyeceğimize göre sportif olmasının da bir anlamı yok.
Aralarında en klas en zarif en yakışıklısı Lexus bana göre. Görenin dönüp bir daha bakacağı bir araç.

Lexus da güzel hocam ama daha önce hiç duymadım, çok klasmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı