nickyokaga
Kilopat
Daha fazla
Tofaş.
Değerli yorumunuz için teşekkür peki onerdiğiniz araçların ozellikleri neki seçtiniz ne farkı var?
Audi. Yeni kasa BMW 5 serisi arteon olabilir bir de Opel olabilir digerleri bos benim için!
Volvo'nun yol tutuşu çok iyi aynı şekilde Audi'nin de ve ek olarak Volvo'nun fren sistemi/sağlamlığı iyi, konfor olarak da güzel araçlar ben olsam S60 alırdım.
Teknolojiden geri kalmaz araç yani koruması filende iyidir diyorsan iyidir.
Bu fiyatlarda alacağın arabaların hepsi çok iyi araçlar olacağı için performans ve konfora bakmadım bile. Güvenlik, tip ve servise göre kendimce değerlendirdim.Değerli yorumunuz için teşekkür peki onerdiğiniz araçların ozellikleri neki seçtiniz ne farkı var?
Bu fiyatlarda alacağın arabaların hepsi çok iyi araçlar olacağı için performans ve konfora bakmadım bile. Güvenlik, tip ve servise göre kendimce değerlendirdim.
Tüm arabaları yan yana düşünün. Benim dikkatimi ilk olarak Lexus çekerdi. A5 sokakta her an görebileceğiniz bir araba, ayrıca bana göre çok yakışıklı da değil. BMW vs. de açıkçası pek benlik değil. Sürekli dip gaz gitmeyeceğimize göre sportif olmasının da bir anlamı yok.
Aralarında en klas en zarif en yakışıklısı Lexus bana göre. Görenin dönüp bir daha bakacağı bir araç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.