Aralık 2023 itibarıyla Windows 11 nasıldır?

10.nesil işlemci için Windows 10 daha sağlıklı çalışır bence. Windows 11 özellikle oyuncu laptoplarında çok fazla kaynak kullanıyor diye şikayetler var.

Hocam benim İşlemcim resmi olarak Windows 11 desteklemiyor olarak gözüküyor ama TPM2.0 ve Secure Boot bulunduğu için sorun yaşamıyorum. 7 8 Aydır Windows 11 kullanıyorum ve FPS olarak da bazı oyunlarda Windows 10'a göre daha stabil ve iyi FPS değerleri aldığımı fark ettim.
 
Selam. Aralık 2023 itibarıyla Windows 11 nasıl? Kullananlar güncel sürümle beraber deneyimlerini iletebilir mi? Mevcut sistemle geçmeli miyim?

Kur Windows 11'i bak kurcala dene test et bir şans ver. Ufak bir sorun görünce terk etme belki güzel çalışacak seveceksin ya da kafana yatmayacak sevmeyeceksin. Bir formatlık işi var geri Windows 10'a dönersin ama tabii ki buradaki arkadaşlar hepsi test ediyor deniyor ama bende güzel çalışan sende çalışmayacak belki ya da senin sevdiğini beğendiğini ben beğenmeyeceğim kendine güven kur dene kullan. Tahminimce ilk başta tabii ki değişik gelecek yadırgayacaksın garipleşecek yılma hemen. Şans ver 1 hafta W11'e emin ol güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı