YouTube Arama sonuçları alakasız

firatbtw

Decapat
Katılım
19 Ocak 2022
Mesajlar
245
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu YouTube Ne yapmak istemektedir? :D Kafayı yiyeceğim. Arkadaşlar ne aradığım belli çıkan sonuç belli. Yav ne yapsam düzelmiyor Allah'ın belası YouTube aradığım şeyin sonuçlarını göstertmiyor bana.

Ekran görüntüsü 2024-04-11 171006.png
 
Bu YouTube ne yapmak istemektedir? :D kafayı yiyeceğim. Arkadaşlar ne aradığım belli çıkan sonuç belli. Yav ne yapsam düzelmiyor Allah'ın belası YouTube aradığım şeyin sonuçlarını göstertmiyor bana.

Eki Görüntüle 2169133

Bence bu görselleri paylaşmayalım😀. İşin şakası hesap ve bölge ayarını kontrol etmenizi öneririm. Veya Google hesap ayarlarını.
 
Bence bu görselleri paylaşmayalım😀. İşin şakası hesap ve bölge ayarını kontrol etmenizi öneririm. Veya Google hesap ayarlarını.
Abi yok yok her şey normal kontrol etmediğim şey kalmadı. :D Çıldırtacak bu YouTube beni ya. Hayır etki ediyordur diye korumadır vs. şeylerin hepsini kaldırdım ne bileyim bu ne alaka ya :D

Yaşını 18'den büyük işaretlediysen belki o yüzden böyledir.
E yaşım 18'den büyük ne yapayım yani şimdi her yaşı 18'den büyük olan tüm aramalarda bunu mu görüyor alâkasız maalesef :D

Bende böyle sonuç vermedi. Başka GMail hesabı ile dener misin?
Abi benim diğer hesaplarımda da böyle sonuç vermedi test ettim ama asıl amaç burada YouTube aradığım şeylerle alakalı şeylerin sonucunu bana vermiyor örneğin farklı bir hesapta yazılımla alâkalı şey aratıyorum farklı bir konuyla karşılaşıyorum. Bu görsele denk gelip komiğime ve sinirime gittiği için SS alıp paylaştım :D
Arama geçmişini temizle.
Veya tamamen kapat.
İşin komik tarafı bir de şu diğer hesabımda da x bir konusunu aratıp o konuyla alâkalı sonuçlar vermesi gerekirken diğer hesapta da farklı konularda da sonuçlar veriyor. O yüzden farklı hesaba geçtim ama yine sonuç aynı. Yine farklı konuyla alâkalı sonuç veriyor.
Giriş yapmadıysanız böyle olur.
Hep girili
 
YouTube, Renault sevenlere gizli mesajlar veriyor gibi.
 

Geri
Yukarı