Gerçekten villa incelemesi yaparsa ne gülerim?..forumca toplu linç kampanyası düzenlenir, linç için şehir şehir otobüs kaldırılır.
Tam yapıyordum niye ki.
Gerçekten villa incelemesi yaparsa ne gülerim?..forumca toplu linç kampanyası düzenlenir, linç için şehir şehir otobüs kaldırılır.
Not: Soyadınızın "Sağlık" olduğunu varsaydım.Şu an inceleme yapıyorum o zaman neyi inceliyorum peki.
Bir şey yok canım, yap sen. Tutmuş olmayayım.Tam yapıyordum niye ki?
Villanın önünde tüm arabaları da bekliyoruz, eksiksiz, güzel portre olur.Bir şey yok canım, yap sen. Tutmuş olmayayım.Yalnız fotoğraf önemli incelemelerde, villanın dıştan 4 farklı açıdan ve iç mekanda da odalar için birer fotoğraf gerekiyor.
Sanırsam eğitimleri de bayağı masraflı, herkes bir anda ödeyemeyeceği için, bir de neredeyse hepsi THY’nin eğitim yerlerinde eğitim aldıkları için maaşlarından kesiliyor. Yani o kadar maaş verseler bile cebine girmeyecek.1) Pilot olmak o kadar kolay değil.
2) Anca profesyonel pilot olduğunuzda o kadar kazanırsınız, ilk başladığınızda hayal.
Bende ekran kartı takacak yer yok.
Bende ekran kartı takacak yer yok.![]()
Olsun anakart günüde yaparız(laptop kullanıyorsanız bir şey diyemem)
Hocam burda ekmek 2 milyon zam geldi.Ben ayıptır söylemesi 1 milyon TL alıyorum ama ekmek alamıyorum 1.5 milyon TL.
Bence de yoktur milyoner.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.