Arapça çeviri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mahanaxar

Hectopat
Makaleler
8
Daha fazla  
1151903_o2160.jpg

Şuradaki yazının tamamını çevirip alta yazacak Arapça bilen varsa sevinirim.

Eki Görüntüle 188742

Şuradaki yazının tamamını çevirip alta yazacak Arapça bilen varsa sevinirim.
Şefim, çeviririz ama hazinenin %49'u benim bak. En baştan anlaşalım orasını... :D
Şaka bir yana yandan okuyabildiğim kadarıyla bunlar ayet veya sure olabilir yandan pek bakamıyorum. Baş kısımlarını okudum sadece... Hazine olaydı iyidi. Bunu çevirip ne yapacaksın ödev felan mı?

Muhtemelen değil öyle şefim. Ödev olarak verilmiş sanırım bize yaptıracak genç adam :)

Evet ödevim. Okullar kapanalı 3 ay olmasına rağmen, ben Arapça eğitim veren bir devlet okuluna gitmeyi sürdürdüm ve bu ödevi verdiler. Nasıl yapayım derken Technopat aklıma geldi. Teknoloji üzerine olan bir forum nasıl olur da Arapça bilmezdi ki? Bunu düşünmek bile mantıksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ödevim. Okullar kapanalı 3 ay olmasına rağmen, ben Arapça eğitim veren bir devlet okuluna gitmeyi sürdürdüm ve bu ödevi verdiler. Nasıl yapayım derken Technopat aklıma geldi. Teknoloji üzerine olan bir forum nasıl olur da Arapça bilmezdi ki? Bunu düşünmek bile mantıksız.
Sizin kadar öğrenmeye kıt bir insanın ne amaçla o okula gittiğini anlamadım, pek de umrumda değil açıkcası lakin bir kullanıcı size yardım etmeye çalışırken bu şekilde tersleyerek çocukca cevaplar vermeniz ya eğitimsizlikten ya da terbiyesizlikten kaynaklanıyor olabilir.
Teknoloji üzerine olan bir ortamda neden Arapça bilinmesi şart onu da anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin kadar öğrenmeye kıt bir insanın ne amaçla o okula gittiğini anlamadım, pek de umrumda değil açıkcası lakin bir kullanıcı size yardım etmeye çalışırken bu şekilde tersleyerek çocukca cevaplar vermeniz ya eğitimsizlikten ya da terbiyesizlikten kaynaklanıyor olabilir.
Teknoloji üzerine olan bir ortamda neden Arapça bilinmesi şart onu da anlamış değilim.

İroni anlayışınızı tebrik ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı