Şefim, çeviririz ama hazinenin %49'u benim bak. En baştan anlaşalım orasını...
Muhtemelen değil öyle şefim. Ödev olarak verilmiş sanırım bize yaptıracak genç adamSağ altta "Allah", onun solunda "Bismillahirrahmanirrahim" yazıyor sanırım, yani sure, ayet vb. şeylerdir muhtemelen.
Muhtemelen değil öyle şefim. Ödev olarak verilmiş sanırım bize yaptıracak genç adam![]()
Sizin kadar öğrenmeye kıt bir insanın ne amaçla o okula gittiğini anlamadım, pek de umrumda değil açıkcası lakin bir kullanıcı size yardım etmeye çalışırken bu şekilde tersleyerek çocukca cevaplar vermeniz ya eğitimsizlikten ya da terbiyesizlikten kaynaklanıyor olabilir.Evet ödevim. Okullar kapanalı 3 ay olmasına rağmen, ben Arapça eğitim veren bir devlet okuluna gitmeyi sürdürdüm ve bu ödevi verdiler. Nasıl yapayım derken Technopat aklıma geldi. Teknoloji üzerine olan bir forum nasıl olur da Arapça bilmezdi ki? Bunu düşünmek bile mantıksız.
Sizin kadar öğrenmeye kıt bir insanın ne amaçla o okula gittiğini anlamadım, pek de umrumda değil açıkcası lakin bir kullanıcı size yardım etmeye çalışırken bu şekilde tersleyerek çocukca cevaplar vermeniz ya eğitimsizlikten ya da terbiyesizlikten kaynaklanıyor olabilir.
Teknoloji üzerine olan bir ortamda neden Arapça bilinmesi şart onu da anlamış değilim.
Ortada bir ironi yokki, ironi tanımını yanlış kişiden öğrendiniz herhalde veya yanlış öğrendiniz.İroni anlayışınızı tebrik ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.