Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.131 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #1 Trendyol'dan aldığım 3 adet ürünüm 15 gün oldu hala gelmedi. Kargo hareketlerine baktığımda şöyle bir şey ile karşılaşıyorum: Kargom nerede? Çalınmış mı?
Trendyol'dan aldığım 3 adet ürünüm 15 gün oldu hala gelmedi. Kargo hareketlerine baktığımda şöyle bir şey ile karşılaşıyorum: Kargom nerede? Çalınmış mı?
Çözüm Ç Ç ÇAĞATAY TORUN 27 Eylül 2020 Yarın arayın tel ile kargoyu izah edin yönlendirme olmuş deyin.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #11 Adamlar ulaşmayan kargo diye not düşmüş artık o tarihten sonra dağıtım yapmazlar. Artı 0 Eksi
KS KS Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.131 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #12 ÇAĞATAY TORUN dedi: Adamlar ulaşmayan kargo diye not düşmüş artık o tarihten sonra dağıtım yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Ne olacak peki? Param geri mi yatacak? Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Adamlar ulaşmayan kargo diye not düşmüş artık o tarihten sonra dağıtım yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Ne olacak peki? Param geri mi yatacak?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #13 Yarın arayın tel ile kargoyu izah edin yönlendirme olmuş deyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.131 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #14 ÇAĞATAY TORUN dedi: Yarın arayın tel ile kargoyu izah edin yönlendirme olmuş deyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Yarın arayın tel ile kargoyu izah edin yönlendirme olmuş deyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #15 Hocam adresinizi yanlış yazmış olabilir misiniz? Suç sizde Demiyorum'da insanlık hali belki yanlış yazmışsınızdır. Artı 0 Eksi
Hocam adresinizi yanlış yazmış olabilir misiniz? Suç sizde Demiyorum'da insanlık hali belki yanlış yazmışsınızdır.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #16 Paranız kargo bana ulaşmadı derseniz satıcıya o da süresi içinde paranı iade eder. Artı 0 Eksi
KS KS Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.131 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #17 256386 dedi: Hocam adresinizi yanlış yazmış olabilir misiniz? Suç sizde Demiyorum'da insanlık hali belki yanlış yazmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaptan 4 kargo sipariş ettim hepsi geldi efendim. ÇAĞATAY TORUN dedi: Paranız kargo bana ulaşmadı derseniz satıcıya o da süresi içinde paranı iade eder. Genişletmek için tıkla... Anlamadım satısı Trendyol Men kargo geri gidince otomatik yatmıyor mu? Artı 0 Eksi
256386 dedi: Hocam adresinizi yanlış yazmış olabilir misiniz? Suç sizde Demiyorum'da insanlık hali belki yanlış yazmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaptan 4 kargo sipariş ettim hepsi geldi efendim. ÇAĞATAY TORUN dedi: Paranız kargo bana ulaşmadı derseniz satıcıya o da süresi içinde paranı iade eder. Genişletmek için tıkla... Anlamadım satısı Trendyol Men kargo geri gidince otomatik yatmıyor mu?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #18 Ne zaman yatırırlar bilinmez hem sen onlara ben artık almıyorum demelisin gelmedi demelisin yoksa ağır ağır yürür işler, normalde 3 günlük iş bak ilgilenmediğinden 15 gün olmuş yani kimse bakmıyor işlere sen aramalısın. Artı 0 Eksi
Ne zaman yatırırlar bilinmez hem sen onlara ben artık almıyorum demelisin gelmedi demelisin yoksa ağır ağır yürür işler, normalde 3 günlük iş bak ilgilenmediğinden 15 gün olmuş yani kimse bakmıyor işlere sen aramalısın.
KS KS Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.131 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #19 ÇAĞATAY TORUN dedi: Ne zaman yatırırlar bilinmez hem sen onlara ben artık almıyorum demelisin gelmedi demelisin yoksa ağır ağır yürür işler. Genişletmek için tıkla... Canlı desteğe yazdım mail atacağız dediler. Rezil bir firma Aras. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Ne zaman yatırırlar bilinmez hem sen onlara ben artık almıyorum demelisin gelmedi demelisin yoksa ağır ağır yürür işler. Genişletmek için tıkla... Canlı desteğe yazdım mail atacağız dediler. Rezil bir firma Aras.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #20 Tel ile ara boş ver bu işlerde yazı biraz geç çalışıyor. Artı 0 Eksi