Konu sahibi iademi almak istiyorum demiş.
Ürün iadesi değil, para iadesi
Konu sahibi iademi almak istiyorum demiş.
Uğraşmaya bile gelmez böyleleriyle herkes şikayetçi zaten. Allah'a havale edin.Selamlar,
Aynı gün kargo olduğu için 8.90 vermek yerine yarın garanti bir şekilde elime ulaşsın diye 9.90 vererek(aras 8km yolu 1 haftada getirdiği için) "aras kurye" hizmetini aldım. Sözde bana bu gün gelecekti. 18.00'a kadar elinizde yazıyor. Kargo satıcıdan çıktığı gibi dağıtımda gözüküyor. Aradığımda 18.00'a kadar çalışıyoruz deyip kapatıyorlar. Sanmam bu saatten sonra geleceğini. Yarın gelmesini istesem aynı günü seçmezdim. Bunlar 18:00'a kadar geleceğini vadediyor. Gelmedi. Yarın paramı istesem verirler mi 2 lira olsa bile verdikleri hizmeti yapamadıkları için iademi almak istiyorum.
Ürün iadesi değil, para iadesi![]()
Uğraşmaya bile gelmez böyleleriyle herkes şikayetçi zaten. Allah'a havale edin.
İade derken ürünü değil paramı...Konu sahibi iademi almak istiyorum demiş.
2 TL için uğraşmayın bence.İade derken ürünü değil paramı...
Mucizeler yaratmalarını istemiyoruz halbuki müşteriler olarak. Yapamayacakları şeyleri beyan etmesinler yeter.Mantıklı düşünen biri anlar zaten. Hadi 1-8 Temmuz deseler bir şey demem. Bu tip arkadaşlar böyle düşünerek hareket ettikleri için bu tür iş yapan firmaların kafası rahatlıyor. Aynı gün kargoyu diğer gün götürmek hangi akla uyar ki?
Hani olay parada değildi? 2 TL için uğraşmazdım ben.
Bak arkadaşım ağır konuşmak istemiyorum ama bu tür 80 ve altı IQ seviyesine sahip insanlar böyle düşünüp böyle yaptıkları için firmalar istediklerini yapıyorlar. Bir şey alıyorsun, kutusundan şarj aleti çıkmıyor. Verdiğinin parayı sen değil annen baban kazandığı için kafan rahat olabilir ya da çok kazanıyorsundur umursamıyorsundur. Telefon alınca içinden telefon çıkmasa şarj aleti kılıf kulaklık çıksa ne diyeceksin 2000₺ için uğraşmaya deymez mi?2 TL için uğraşmayın bence.
Bak arkadaşım ağır konuşmak istemiyorum ama bu tür 80 ve altı IQ seviyesine sahip insanlar böyle düşünüp böyle yaptıkları için firmalar istediklerini yapıyorlar. Bir şey alıyorsun, kutusundan şarj aleti çıkmıyor. Verdiğinin parayı sen değil annen baban kazandığı için kafan rahat olabilir ya da çok kazanıyorsundur umursamıyorsundur. Telefon alınca içinden telefon çıkmasa şarj aleti kılıf kulaklık çıksa ne diyeceksin 2000₺ için uğraşmaya değmez mi?
Bak arkadaşım ağır konuşmak istemiyorum ama bu tür 80 ve altı IQ seviyesine sahip insanlar böyle düşünüp böyle yaptıkları için firmalar istediklerini yapıyorlar. Bir şey alıyorsun, kutusundan şarj aleti çıkmıyor. Verdiğinin parayı sen değil annen baban kazandığı için kafan rahat olabilir ya da çok kazanıyorsundur umursamıyorsundur. Telefon alınca içinden telefon çıkmasa şarj aleti kılıf kulaklık çıksa ne diyeceksin 2000₺ için uğraşmaya değmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.