Arc 750 alınır mı?

m1kadoks

Decapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Intel Arc 750 alınır mı? Performans konusunda bir kaygım yok sadece aklımda Intel karta kaç yıl yazılım desteği verir sorusu var. ek olarak Arc serisinin geleceği sizce var mıdır?

Fiyatı uygun olduğu halde alınır ben kullanıyorum performans konusunda endişen olmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fiyatı uygun olduğu halde alınır ben kullanıyorum performans konusunda endişen olmasın.

Hocam performans konusunda en ufak kaygım yok yazımdada belirttiğim üzere Intel kartın arkasında kaç yıl durur onu merak ediyorum biraz.

Hocam performans konusunda en ufak kaygım yok yazımdada belirttiğim üzere Intel kartın arkasında kaç yıl durur onu merak ediyorum biraz.
Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum.

XeSS'i deneme şansınız oldu mu acaba? Denediyseniz performansı nasıl?
Denedim, performansı da güzel. Cyberpunk 2077;

dd.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı