Lowroen
Centipat
Daha fazla
Ben sunu söyleyeyim Arc 750 yayın yaptırır mı bana.
Kral çok rahat yaparsın yav kart sürekli Update alıyor millet Intel ekran kartı piyasasını bırakır derlerdi asla almayın önermiyorum derlerdi yalan yok ilk çıktığında kart fiyaskoydu derlerdi şimdi adamlar 4060'a denk b serisi ekran kartları çıkardı ben kartı aldım zaman sürücüsü 3014 öyle bir şeydi şimdi 6325 hatta güncelleme gelmiş onu da yatmadan güncelliyem yani paran varsa NVIDIA al geç kafan rahat olur Intel'de mesela yeni oyun çıktımı %70 Intel desteklemiyor ama 1 gün sonra Intel bir güncelleme yayınlıyor bakıyon 3060ı bile geçiyor.
Gönderdiğiniz Konu 1.5 yıl olmuş Yani Baya Zaman Geçti Bence o konu artık cırt oldu Şuan intel daha iyi2. el AMD NVIDIA yönelirdim şahsen.Neden Intel Arc A750 önermiyorum?
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...www.technopat.net