Arc 750 alınır mı?

Bütçe
4000-6000
Ben sunu söyleyeyim Arc 750 yayın yaptırır mı bana.

Kral çok rahat yaparsın yav kart sürekli Update alıyor millet Intel ekran kartı piyasasını bırakır derlerdi asla almayın önermiyorum derlerdi yalan yok ilk çıktığında kart fiyaskoydu derlerdi şimdi adamlar 4060'a denk b serisi ekran kartları çıkardı ben kartı aldım zaman sürücüsü 3014 öyle bir şeydi şimdi 6325 hatta güncelleme gelmiş onu da yatmadan güncelliyem yani paran varsa NVIDIA al geç kafan rahat olur Intel'de mesela yeni oyun çıktımı %70 Intel desteklemiyor ama 1 gün sonra Intel bir güncelleme yayınlıyor bakıyon 3060ı bile geçiyor.

2. el AMD NVIDIA yönelirdim şahsen.
Gönderdiğiniz Konu 1.5 yıl olmuş Yani Baya Zaman Geçti Bence o konu artık cırt oldu Şuan intel daha iyi

Kral çok rahat yaparsın yav kart sürekli Update alıyor millet Intel ekran kartı piyasasını bırakır derlerdi asla almayın önermiyorum derlerdi yalan yok ilk çıktığında kart fiyaskoydu derlerdi şimdi adamlar 4060'a denk b serisi ekran kartları çıkardı ben kartı aldım zaman sürücüsü 3014 öyle bir şeydi şimdi 6325 hatta güncelleme gelmiş onu da yatmadan güncelliyem yani paran varsa NVIDIA al geç kafan rahat olur Intel'de mesela yeni oyun çıktımı %70 Intel desteklemiyor ama 1 gün sonra Intel bir güncelleme yayınlıyor bakıyon 3060ı bile geçiyor.

Gönderdiğiniz Konu 1.5 yıl olmuş Yani Baya Zaman Geçti Bence o konu artık cırt oldu Şuan intel daha iyi
Aslında dürüst olmak gerekirse ben parası olana tavsiye etmem. Cidden maddi durum yoksa alınmalı. Abi ya şuan fare ikonum yok oluyor. Fare ikonu neden durduk yere yok olsun? Ve daha yeni durduk yere 2. defa Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition dondu oyunu kapatmak zorunda kaldım. Saçma sapan sorunları var hala. Performans anlamında iyi ama yazılımda hala %50 60'larında. 2 sene önce %20 30'larındaydı orası ayrı konu. Boşta da 34 - 40 Watt çekiyor bu hala devam...

Gönderdiğiniz konu 1.5 yıl olmuş yani bayağı zaman geçti bence o konu artık cırt oldu şu an Intel daha iyi.

10 yılda geçse Intel'e GPU'da ben bulaşmam alan alsın en kötü gider AMD alırım gene Intel almam kimseyi yönlendime amaçlı değildir şahsi fikrim.

Ben kullanıyorum. Gayet memnunum 10 günde 1 neredeyse driver güncellemesi geliyor. Hatalar düzeliyor. Kendi oynadığım oyunlarda bir sorun göremedim. Sadece MSI Afterburner üzerinden undervolt overclock gibi ayarlar yapılamıyor. Yapmak isteyenler kartın kendi driverindan yine de yapılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı