Merhaba, bu sıralar kart arıyorum ama bir sürü seçenek var önümde. Arc 750 kart fiyat ve performans yüzünden kafamı çok karıştırıyor. Benim gözümden bakarak yani birazcık fiyatı göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim alınır mı? Alınmaz mı?
2. el AMD NVIDIA yönelirdim şahsen.Neden Intel Arc A750 önermiyorum?
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...www.technopat.net
O konu içinde profilimde var bir sürü kart var önümde istersen bulduklarımı atabilirim.
Anlamadım hocam demek istediğinizi.
Şu anki sisteminizide yazın.
2. el AMD NVIDIA yönelirdim şahsen.Neden Intel Arc A750 önermiyorum?
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.