Arc 750 sisteme 2. ekran kartı takılabilir mi?

ZaferTRK

Femtopat
Daha fazla  
Bu konuda biraz bilgisizim fakat APU sistemlerde hangi uygulamada hangi ekran kartını kulanabileceğimizi seçebiliyoruz.

1718549918296.png

Amacım; sistem boştayken (masaüstü, Chrome...) Elimde olan GT 1030 ekran kartını kullansın, oyun sırasında Arc A750'yi kullansın istiyorum.
Ana kartım: MSI Pro H610M-G DDR4 Intel H610 soket 1700 DDR4 3200MHz mATX ve 2. bir ekran kartı slotu yok. Ekran kartı takmanın başka bir yolu yok mu?

ek olarak : havalar sıcak olduğu için ekran kartı fanı ara sıra yüksek devire çıkıp iniyor ve bu beni rahatsız ediyor . Fan ayarlarını ne yaptıysam çözemedim . Ek olarak elimde eski 2 tane ekran kartı var . Onları da değerlendirmek istiyorum

Son düzenleme:
Bu konuda biraz bilgisizim fakat APU sistemlerde hangi uygulamada hangi ekran kartını kulanabileceğimizi seçebiliyoruz.

Eki Görüntüle 2224091

Amacım; sistem boştayken (masaüstü, Chrome...) Elimde olan GT 1030 ekran kartını kullansın, oyun sırasında Arc A750'yi kullansın istiyorum.
Ana kartım: MSI Pro H610M-G DDR4 Intel H610 soket 1700 DDR4 3200MHz mATX ve 2. bir ekran kartı slotu yok. Ekran kartı takmanın başka bir yolu yok mu?

Gerek yok ki. Bahsettiğiniz islemlerde zaten GPU %0-5 olarak çalışıyor.

Evet biliyorum ama havalar sıcak olduğu için ekran kartı fanı ara sıra yüksek devire çıkıp iniyor . Fan ayarlarını ne yaptıysam çözemedim . Ek olarak elimde eski 2 tane ekran kartı var . Onları da değerlendirmek istiyorum
Fan ayarları için bu konuya bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı