Arc A750 FPS değerleri normal mi?

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 1.810
@160634 hocam ben direkt ekran kartı ve psu'yu iade edip rx570 ile devam edeceğim ya. İçim rahat olmadı. Belki başka zaman. Ödeme konusunda da kendime sıkıntı çıkarmayım. Amazon sorun etmedi ekran kartını, incehesap da umarım sorun etmez PSU'yu.

RX570 Fortnite:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ARC A750 Fortnite:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam anakarttan rebar açık olması lazım o kartın düzgün çalışması için. Eski oyunlarda da DXVK yapmanızı öneririm. İşlemcinizde düşük gibi duruyor.

Hocam anakarttan rebar açık olması lazım o kartın düzgün çalışması için. Eski oyunlarda da DXVK yapmanızı öneririm. İşlemcinizde düşük gibi duruyor.
Açık hocam rebar, şuanlık bana uygun olan ekran kartı ve onun için aldığım psuyu iade etmek hocam ileride daha iyisini alırım.

Arkadaşlar DXVK diye bir şey varmış onunla bazı oyunları düzelttim. İyiye işaret. Şimdi Spiderman oyunundan kesit atmak istiyorum. Şimdi ben işlemcimi R5 5600 seviyesine yükselttiğim zaman darboğazsız kaç FPS oynarım tahmini? Genellikle %50-%60 kullanıyor GPU.

DXVK'yı da şöyle açıklayayım mesela;

Batman oynanmayacak derecede kötüydü şimdi 60FPS sabit. Ancak arada bir drop olup 40-45FPS'e düşüyor. Baktığımda ise GPU anlık düşüş yaşadığı için oluyor yani olay yine işlemcide.

Witcher 2 ise 40-50FPS arası gidip geliyordu. DXVK dosyalarını attığım zaman FPS'im 140-160 arası gezdi. Yağ gibiydi.

GoW FPS'ini gördünüz. Oyun 50-55 FPS arasına çıktı ultra ayarda. Test ettikçe atacağım buraya.

Spiderman videosu:

Fortnite'ı performans modunda oynuyorum ve bu sefer öyle denedim, vsync açık olduğu için 165FPS'i geçemedi ancak sürekli 150-165 FPS arası oynattı, arada bir darboğazdan kaynaklı 100FPS'e kadar düştü ve drop yedi o an. Sanırsam işlemcimi yükselttiğim an sorunlar ortadan kalkacak.

@WafteL @160634 @bluerr @Eriksen @FehmiDogru.js
doğru değil mi hocalarım? Güvenebilirim gibi ekran kartına.

Baya oyunlarda denedim, çoğu iyi sonuç verdi. Kartı iade etmiyorum. Zaten 6K'ya aldım. Artık her oyunu açıyorum. Benim çözemediğimi de Intel çözsün artık. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Son düzenleme:
R5 5600 al hocam çağ agtlatır sana.
Aynen hocam iyi olur. Artık o sonraya kaldı biraz çünkü ekran kartı alınca PSU da ihtiyaç oldu, 2K da ona verdim. Bir de kasa yeniledim 1K da ona gitti. İleride yükseltirim.

DXVK sayesinde bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum (DX12 olmayan oyunlardan bahsediyorum). Yeni oyunları da biraz biraz. İşlemci de olursa %50 darboğaz yemeden oynayabilirim 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı