Arc A750 FPS değerleri normal mi?

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 1.809
@bluerr Hocam bu video da nasıl 4060 kaldırıyor R3 3100? Mesela 11K'ya RTX 4060 var şuan Amazonda. Yine faizsiz taksit var. Ne düşünüyorsunuz? RX6600 ise 9K.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@bluerr Hocam bu video da nasıl 4060 kaldırıyor R3 3100? Mesela 11K'ya RTX 4060 var şuan Amazonda. Yine faizsiz taksit var. Ne düşünüyorsunuz? RX6600 ise 9K.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Test 2k ultra ayarlar o yüzden.

Bütçeyi arttırabilirsen 11K'ya 4060 güzeldir. 9k'ya RX 6600 almak akıl karı değil.

@bonz
İlk videonun ilk kısmına bakmıştım. Sorun işlemci kaynaklı diye düşünüyorum. MSI Afterburner ayarlarından her çekirdeğin kullanımına ayrı ayrı bakar mısın?
Hocam baştan video çekeyim sizin için MSI Afterburner'dan her şeyi açayım. Hangi oyun istiyorsunuz?

Bütçeyi arttırabilirsen 11K'ya 4060 güzeldir. 9k'ya RX 6600 almak akıl karı değil.
Bende öyle düşünüyorum. Bu model hocam. Amazon.com.tr

Hocam baştan video çekeyim sizin için MSI Afterburner'dan her şeyi açayım. Hangi oyun istiyorsunuz?

Bende öyle düşünüyorum. Bu model hocam. Amazon.com.tr

Bu modeli tercih edin. Gigabyte'nin Windforce serisi biraz sesli bir seri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı