@bluerr Hocam bu video da nasıl 4060 kaldırıyor R3 3100? Mesela 11K'ya RTX 4060 var şuan Amazonda. Yine faizsiz taksit var. Ne düşünüyorsunuz? RX6600 ise 9K.
@bluerr Hocam bu video da nasıl 4060 kaldırıyor R3 3100? Mesela 11K'ya RTX 4060 var şuan Amazonda. Yine faizsiz taksit var. Ne düşünüyorsunuz? RX6600 ise 9K.
Hocam baştan video çekeyim sizin için MSI Afterburner'dan her şeyi açayım. Hangi oyun istiyorsunuz?@bonz
İlk videonun ilk kısmına bakmıştım. Sorun işlemci kaynaklı diye düşünüyorum. MSI Afterburner ayarlarından her çekirdeğin kullanımına ayrı ayrı bakar mısın?
Bende öyle düşünüyorum. Bu model hocam. Amazon.com.trBütçeyi arttırabilirsen 11K'ya 4060 güzeldir. 9k'ya RX 6600 almak akıl karı değil.
Tamamdır hocam atacağım. 4060 işine ne diyorsunuz?@bonz
Oyun fark etmez hocam. Ekran kartını denemek istiyorsanız işlemci odaklı oyun yerine ekran kartı odaklı oyun deneyebilirsin.
Hocam baştan video çekeyim sizin için MSI Afterburner'dan her şeyi açayım. Hangi oyun istiyorsunuz?
Bende öyle düşünüyorum. Bu model hocam. Amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.