Arc A750 SolidWorks kaldırır mı?

Alınır sistem, 3060 ile aynı CUDA çekirdeğine sahip diye biliyorum.

Şu ekran görüntüsü gözümü korkuttu hocam.

Catia performansı hemen hemen aynı ama SolidWorks sıkıntılı gibi.

Dosya Ekleri

• Intel-Arc-A770-and-A750-Performance-CATIA-and-SolidWorks.jpg
    Intel-Arc-A770-and-A750-Performance-CATIA-and-SolidWorks.jpg
    288,8 KB · Görüntüleme: 148
Şu ekran görüntüsü gözümü korkuttu hocam.

Catia performansı hemen hemen aynı ama SolidWorks sıkıntılı gibi.
Ne kadar güvenilir olduğu tartışılır, 6600 ve XT modelini 6GB VRAM'li diye belirtmişler. Saf kas gücü olarak A750, 3060'ın önünde zaten. Fakat hâlâ daha güncellemeyle kıvama gelmesi lazım ve geliyor da. Ben olsam o sistemi alırdım, işi garantiye almak istiyorsanız 11-12K'ya RX 6600 sistemlere bakın.

Ne kadar güvenilir olduğu tartışılır, 6600 ve XT modelini 6 GB VRAM'li diye belirtmişler. Saf kas gücü olarak A750, 3060'ın önünde zaten. Fakat hâlâ daha güncellemeyle kıvama gelmesi lazım ve geliyor da. Ben olsam o sistemi alırdım, işi garantiye almak istiyorsanız 11-12K'ya RX 6600 sistemlere bakın.

Benim de içime sindi aslında ama içimde kötü bir his oluştu, birkaç forumda konu açtım cevap bekliyorum.

10K'ya alınabilecek en iyi sistem bu hocam. Vazgeçersem karne günü RX6600 sistemler illa 10k civarı olur biraz beklemek lazım. Sağ olun öneriniz için.

Benim de içime sindi aslında ama içimde kötü bir his oluştu, birkaç forumda konu açtım cevap bekliyorum.

10K'ya alınabilecek en iyi sistem bu hocam. Vazgeçersem karne günü RX6600 sistemler illa 10k civarı olur biraz beklemek lazım. Sağ olun öneriniz için.
Karne gününü bırak yarin ne olacağını bilmiyoruz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı