Arçelik AC 8030 alınır mı?

Görseldekinde gördüğüm kadarıyla herhangi bir filtre sistemi yok. Benim attığımda hepa filtre ve toz filtresi var. Yani havayı üflerken gerçekten temiz hava üflüyor. Zamanla yanındaki kapakçıkları çıkartıp içerisini temizlemelisin. Enerji konusuna gelirsek mesela modları var 3 adet bebek modu fan modu gibi ben genelde fan modunu seçiyorum en hızlı o üflüyor çünkü ve zamanlayıcısı var 1 saat süreyi seçiyorum oradan kumandasından dönme moduna alıyorum durduğu yerde robot gibi dönüp üflüyor. Fanı da maksimum 10 hız görüyor ve ben genelde 7-8 de tutuyorum. 10 saçı başı uçuruyor çünkü. Yani çok çok güçlü değil elbet ama 10 hızda falan kullanırsan bence yeterli gelir ve terlemezsin.
Benim oda zaten ufak. Bunlardan biri işimi görür tabii hava temizleyicisi olan daha mantıklı geldi.

Benim oda zaten ufak. Bunlardan biri işimi görür tabii hava temizleyicisi olan daha mantıklı geldi.

Ama içerisindeki hepa filtre 1 sene falan gidiyor haberin olsun. Mesela bu yaz kullandın sonraki yaz daha kullandın artık diğer yaza içerisindeki hepa filtre var yumuşak onu değiştirmen lazım yoksa kötü koku yayar enfeksiyon falan kaparsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı