Çözüldü Arch Linux .config/hypr/hyprland.conf erişim engellendi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Tamam terminali kapatın.
Aşğıdaki kodları sırasıyla girin.

Bash:
sudo pacman -S nemo mousepad

sudo nemo

Ardından açılan pencerede Hyprland.Conf dosyasına sağ tıklayıp mousepad ile aç deyin.

Onun haricinde sudo mousepad diyerek mouse pad içinden de .Config dosyasını seçip açabilirsiniz.
Yine aynısı neyse hocam o kadar yordum sizi ama olmayacak sanırım teşekkür ederim...

Hocam sabredin az sıkıntı yok benim için.
CTRL+alt+F4 atarak tty4 ekranına geçin. Ardından login kısmına root yazıp enter basın. Sonrasında root için belirlediğiniz şifreyi girin.
Başarılı bir şekilde root ortamna girdikten sonra aşağıdaki kodu yazın.

Bash:
usermod -aG sudo alifaruk

CTRL+alt+F4 atarak tty4 ekranına geçin. Ardından login kısmına root yazıp enter basın. Sonrasında root için belirlediğiniz şifreyi girin.

Bash:

Bash:
usermod: group 'sudo' does not exist

ls -l ~/.config/hypr/hyprland.conf ciktisi nedir?
-rw-r--r-- 1 alifaruk alifaruk 4768 Tem 24 16:14 /home/alifaruk/.config/hypr/hyprland.conf

tty’e gir. kullanıcı adı kısmına root, şifre kısmına da belirlediğini yaz. pacman -S sudo yaz ve diğer arkadaşların dediği komutları uygula. Muhtemelen temiz arch kurulumu yaptınız ve bu programları indirmeyi unuttunuz. Arch wiki okumamanın zararları.
yapmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı