Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüArch Linux "Error: Target not found" hatası
Belli zaten bir sorun olduğu. Lütfen güzelce kurun hocam. @The Shorekeeper 'ın rehberi var. Technopat üzerinde aratarak kurabilirsiniz gayet güzel anlatmış.
Timedatectl kısmını ben Chroot'a geçmeden yapıyorum zaten Chroot'ta hata veriyor bende.
Rehberde XFCE kurulumu anlatılmış siz eğer rehberdekiler neticesinde performans almak istiyorsanız GNOME kurun.
Rehberdeki ekran kartı sürücüleri elbet çalışıyor ama birkaç ek paket daha kurarak oyuna hazırlıyoruz. İntel sürücülerini şu komutla yükleyin rehberde İntel'e geldiğinizde bunu yapın:
Belli zaten bir sorun olduğu. Lütfen güzelce kurun hocam. @The Shorekeeper'ın rehberi var. Technopat üzerinde aratarak kurabilirsiniz gayet güzel anlatmış.
Timedatectl kısmını ben Chroot'a geçmeden yapıyorum zaten Chroot'ta hata veriyor bende.
Rehberde Xfce kurulumu anlatılmış siz eğer rehberdekiler neticesinde performans almak istiyorsanız GNOME kurun.
Rehberdeki ekran kartı sürücüleri elbet çalışıyor ama birkaç ek paket daha kurarak oyuna hazırlıyoruz. Intel sürücülerini şu komutla yükleyin rehberde Intel'e geldiğinizde bunu yapın:
Hocam sorunu düzelttim. Multilib yerindeki yorum satırlarını silmemişim. Bir de NVIDIA driveri kurduğumda sistem boot ekranında kalıyor. Sıfırdan kuracağım zaman yeniden yazarım.
Hocam sorunu düzelttim. Multilib yerindeki yorum satırlarını silmemişim. Bir de NVIDIA driveri kurduğumda sistem boot ekranında kalıyor. Sıfırdan kuracağım zaman yeniden yazarım.
İmzanızda AMD işlemci olduğu yazıyor. Intel sisteme kuruyorsunuz değil mi? Rehber Intel/NVIDIA bazlı. AMD kullanıyorsanız birkaç farklı açıklama yapmamız gerekebilir. Misal AMD sahiplerinin sürücüleri otomatik yüklü geldiği gibi?
Bu arada ekran kartınız neydi? Uyumsuz sürücü kurduruyor olabiliriz çünkü bu rehber GTX 1050 ve üstü için.
İmzanızda AMD işlemci olduğu yazıyor. Intel sisteme kuruyorsunuz değil mi? Rehber Intel/NVIDIA bazlı. AMD kullanıyorsanız birkaç farklı açıklama yapmamız gerekebilir. Misal AMD sahiplerinin sürücüleri otomatik yüklü geldiği gibi?