Arch Linux kurulumu

Sorun olmaz hocam. Ama söyleyim, ben 2-3 saat yokum 13:00'dan itibaren. Sınavım var. O yüzden o sıralar yardımcı olamayacağım.
Zaten akşam 6-7 gibi geleceğim eve. Size de sıkıntı olmaz.
Deniyorum hocam.
Şöyle oldu hocam.

Kurmadan önce birkaç video daha izleyin ve bulabiliyorsanız Legacy kurulum videosu bulup izleyin.

Ayrıca Legacy bilgisayara neden EFI bölümü kurduruyorsunuz ki? Ben mi bir şeyi kaçırıyorum?

Kurmadan önce birkaç video daha izleyin ve bulabiliyorsanız Legacy kurulum videosu bulup izleyin.

Ayrıca Legacy bilgisayara neden EFI bölümü kurduruyorsunuz ki? Ben mi bir şeyi kaçırıyorum?

Hocam ondan dedim işte. Direkt Linux için bölüm ayırmamız lazım diye biliyorum. Bir de zaten Legacy kullandığını bilmiyordum, UEFI sanıyordum. Sonradan söyledi yani.

Hocam ondan dedim işte. Direkt Linux için bölüm ayırmamız lazım diye biliyorum. Bir de zaten Legacy kullandığını bilmiyordum, UEFI sanıyordum. Sonradan söyledi yani.
İlk konu mesajına bakarsanız görürsünüz hocam.
Merhabalar. Cesaretimi topladım ve Arch kurmaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Zurnadürüm @Dengesiz Kokarca @46imt @OzgunP @DDLAO @runit
Bu arada sistemim legacy sistem.
Şu an yaptıklarımız yanlış mıydı?

Buradaki kişilerden yardım beklemek yerine bu videodaki adımları uygulayabilirsiniz. Sadece başlangıçta farklı kurulum yapıyorsunuz ki bunu da zaten videoda belirtiyor arkadaş.

Ayrıca videonun açıklamasındaki sitelerde kurulumu yazılı olarak da anlatmış.

Hocam zaten o videodan ilerliyoruz. İnternet ve disk yönetiminde bir farklılık oluyor, onu yapıyorduk. Gerisini videodan yapabileceğini söylemiştim zaten.
O zaman disk bölümlemeden çıkıyorum. Videoya göre devam ediyorum. Şöyle olmuştu.

Tamamdır hocam. Devam edebilirsiniz.

O zaman size yardım edecek arkadaşların her cevabını 10 dakika bekleyebilirsiniz. İyi kurulumlar.

Hocam nasıl bir çözüm öneriyorsunuz? Keşke ne istediğinizi de yazsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…