Arch Linux kurulumu

Hocam nasıl bir çözüm öneriyorsunuz? Keşke ne istediğinizi de yazsanız.

Legacy kurulumda EFI bölümü kurdurmanız bir hataydı. Legacy olduğunu bilmiyoruz demişsiniz, arkadaşın ilk cevabında yazan sistemle ilgili tek cümle bu.

Yapması gereken tek şey Wi-Fi'ye sizin sayenizde bağlanmaktı ve sonra videoda anlatılan her şeyi yapmaktı.
Ama kervan yolda düzülür diyerek yola çıkan arkadaşın kervanı yolda kayıp oldu.

Legacy kurulumda EFI bölümü kurdurmanız bir hataydı. Legacy olduğunu bilmiyoruz demişsiniz, arkadaşın ilk cevabında yazan sistemle ilgili tek cümle bu.

Yapması gereken tek şey Wi-Fi'ye sizin sayenizde bağlanmaktı ve sonra videoda anlatılan her şeyi yapmaktı.
Hocam,videoya göre gidiyordum. Videodaki yapılan işlemde EFI adı altında bağlayacak yer yoktu. Ona göre çözüm önerisi sunuldu.

Peki hocam. İsterseniz siz anlatın. Olan bilgiyi kullanmak da önemli, değil mi?

Zaman ayarı yapmak için girdim. Ama çıkamıyorum.
20210324_125740.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı