Hocam, zaten tek başıma gidiyorum. Takıldığım,anlamadığım yer olursa soru soruyorum.O zaman size yardım edecek arkadaşların her cevabını 10 dakika bekleyebilirsiniz. İyi kurulumlar.
Hocam, zaten tek başıma gidiyorum. Takıldığım,anlamadığım yer olursa soru soruyorum.O zaman size yardım edecek arkadaşların her cevabını 10 dakika bekleyebilirsiniz. İyi kurulumlar.
Hocam nasıl bir çözüm öneriyorsunuz? Keşke ne istediğinizi de yazsanız.
Hocam,videoya göre gidiyordum. Videodaki yapılan işlemde EFI adı altında bağlayacak yer yoktu. Ona göre çözüm önerisi sunuldu.Legacy kurulumda EFI bölümü kurdurmanız bir hataydı. Legacy olduğunu bilmiyoruz demişsiniz, arkadaşın ilk cevabında yazan sistemle ilgili tek cümle bu.
Yapması gereken tek şey Wi-Fi'ye sizin sayenizde bağlanmaktı ve sonra videoda anlatılan her şeyi yapmaktı.
Ama kervan yolda düzülür diyerek yola çıkan arkadaşın kervanı yolda kayıp oldu.
Legacy kurulumda EFI bölümü kurdurmanız bir hataydı. Legacy olduğunu bilmiyoruz demişsiniz, arkadaşın ilk cevabında yazan sistemle ilgili tek cümle bu.
Yapması gereken tek şey Wi-Fi'ye sizin sayenizde bağlanmaktı ve sonra videoda anlatılan her şeyi yapmaktı.
Ama kervan yolda düzülür diyerek yola çıkan arkadaşın kervanı yolda kayıp oldu.
Zaman ayarı yapmak için girdim. Ama çıkamıyorum.Eki Görüntüle 938122
Kullanıcağınız ad oraya istediğiniz kullanıcı adını girin.Şimdi ağ yapılandırması yapacağım. Nasıl yaparım? Adam tulliana demiş. Ben ne demeliyim? Video da 18:35'te
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.